Samsung Blu-Ray player BD-J7500E,4K, 3D

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Blu-Ray player BD-J7500E,4K, 3D de la Samsung

Combinatie eleganta, in doua culori


Dispozitivul Samsung Blu-ray Disc Player are designul modern perfect pentru a va complementa televizorul Samsung Smart TV. Combinatia in doua nuante dintre un corp minimalist negru elegant si un finisaj metalic din titan de culoare inchisa se va potrivi in orice mediu, facandu-l video playerul perfect pentru casa dvs.

Urmariti imagini mai realiste ca oricand


Urmariti videoclipurile si filmele dvs. preferate in ultra HD, cu dispozitivul Samsung Blu-ray Disc Player. Cu detalii realiste care vor face imaginile sa para vii, acest player va invioreaza casa. Transformat prin upscale din full HD in ultra HD, are de patru ori rezolutia Full HD, oferind imagini perfecte si clare. Vedeti imagini detaliate toata ziua, in fiecare zi.

Un BDP care va aduce capacitati de Smart TV


Acum aveti acces la si mai mult continut extraordinar, prin Smart Hub. Dispozitivul Samsung Blu-ray Disc Player va permite sa accesati tot continutul extraordinar al unui Smart TV, fara sa aveti de fapt unul. Explorati si beneficiati de sute de aplicatii, inclusiv aplicatii populare precum Facebook, YouTube si Netflix. Smart Hub ofera un intreg univers de divertisment, informatii, retele sociale si altele. N-a fost niciodata mai usor sa va distrati si sa ramaneti conectat din confortul propriei case.

Accesati-va wireless dispozitivele si internetul


Conectarea la internet este mai simpla cu modelul Samsung Blu-ray Disc Player. Cu reteaua LAN wireless incorporata, puteti sa utilizati internetul si sa accesati aplicatii fara a mai adauga dispozitive externe. BDP-urile Samsung au capacitati de partajare a continutului DLNA care faciliteaza mai mult ca oricand conexiunile dintre dispozitivele dvs. de home entertainment. Dispozitivul BDP din seria J7 include chiar si Wi-Fi Dual Band, pentru o viteza de retea mai mare si o performanta mai stabila. Bucurati-va de mai mult timp, cu acces mai rapid si o dependenta redusa de fire.

 

Specificatii

Blu-Ray player Samsung BD-J7500E,4K, 3D

 
Cod: BD-J7500/EN
 
Caracteristici principale

Tip:

Blu-Ray Player

3D:

Da

Smart:

Da

4K player:

Da

DLNA:

Da

Medii de redare:

CD
DVD
Blu-ray Disc

Format redare:

MPEG-2
MPEG-4

DivX HD
DivX

AVCHD

MKV

WMV
JPEG
MPO

 
Specificatii audio

Decodare sunet:

Dolby True HD

DTS-HD Master Audio

 
Conectivitate

Conectivitate:

HDMI
USB
Audio digital optic
Analog Audio Out

Conexiune Web:

LAN
Wi-Fi

 
Caracteristici speciale

Functii:

BD Wise
UHD upscaling
Screen Mirroring
BD Profile: 5.0
Video Up-Scale (DVD)
Hyper Real Engine
Quick Start Mode
Remote Application
Web Browser
CD Ripping
Disc to USB
Multiroom Link
Anynet+ (HDMI-CEC)
Wi-Fi Direct

 
Altele

Altele:

Procesor Dual Core

Dimensiuni (D x H x W mm):

201 x 46 x 430

Greutate (Kg):

1.7

Culoare:

Negru

Putere consumata (W):

22

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.