Blu-ray player Samsung BD-J4500/EN, USB, HDMI

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Blu-ray player Samsung BD-J4500/EN, USB, HDMI de la Samsung

Blu-ray player Samsung BD-J4500/EN, USB, HDMI



Accesati continutul dvs. cu ajutorul unei game largi de codecuri

Accepta marea majoritate a codecurilor si a formatelor de fisiere, ceea ce inseamna ca puteti sa accesati si sa va bucurati de o gama si mai larga de videoclipuri, de imagini si de continut audio. Sunt acceptate multe formate video populare, cum ar fi Flash si QuickTime, precum si fisiere VOB de pe DVD-uri. In afara fisierelor audio MP3, puteti asculta formate FLAC fara pierderea calitatii, precum si .WMA, .OGG, .WAV si multe altele. Puteti vizualiza imagini in formatul popular JPEG, precum si fisiere PNG, GIF si altele.

   

Optimizati videoclipurile de pe web pentru televizor

 

Cu ajutorul functiei Samsung BD Wise Web, puteti viziona videoclipuri de calitate de pe web la o rezolutie inalta si pe televizor. Aceasta functie optimizeaza automat videoclipurile de pe internet, imbunatatind calitatea imaginilor, astfel incat acestea sa fie clare, iar textul lizibil. BD Wise Web poate chiar sa redimensioneze raportul de aspect al videoclipului, astfel incat marginile sa nu mai fie decupate.

   

Bucurati-va de continut de pe o unitate de memorie USB sau de pe un HDD extern

Accesati tot continutul multimedia cu o conectivitate extraordinara. Sincronizati si bucurati-va de filme, fotografii si muzica de pe unitatea de memorie USB sau de pe hard diskul extern. Conectivitatea cu dispozitivele HDD externe va permite sa va conectati dispozitivele externe de stocare direct la playerul Blu-Ray, prin USB si sa accesati rapid continut video, audio sau imagini. Este proiectat sa accepte o gama larga de continut, astfel incat sa va puteti bucura de toate filmele, de muzica descarcata si de fotografiile din vacanta, din confortul propriei case. Doar conectati, sincronizati si utilizati.

Caracteristici generale


Tip Bluray Player


Redare - Redare video MPEG2/4, DivX, DivX HD, AVCHD, MKV, WMV, JPEG, RMVB, MPO
Video - Caracteristici video Video Up-Scale (DVD), Full Screen, CD Ripping, Disc to USB
Audio -Sistem audio Dolby True HD


Retea
Anynet+ (HDMI-CEC) Da
Informatii suplimentare - Facilitati Control Tact Swich; BD Wise


Caracteristici tehnice


Accesorii Baterii
Conectori 1 x USB, Digital Audio Output (Coaxial)
Putere consumata in standby (W) 0.4
Putere consumata in functiune (W) 9.8

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.