Samsung Blu-ray player BD-J4500R/EN, HDMI, USB, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Blu-ray player BD-J4500R/EN, HDMI, USB, Negru de la Samsung

Acceseaza continutul cu o gama mult mai larga de codec-uri

Blu-ray playerul suporta numeroase formate de fisiere si codec-uri ceea ce inseamna ca puteti accesa o gama mai larga de continut video, imagini si audio. Multe formate video populare, cum ar fi Flash si QuickTime sunt suportate, precum si fisierele VOB de pe DVD-uri. In plus fata de formatul audio MP3, puteti asculta fisiere FLAC si WMA, WAV si multe altele. Imaginile pot fi vizualizate in format popular JPEG, precum si fisiere PNG, GIF dar si multe altele.

   

Optimizati video web pentru TV

Cu ajutorul functiei BD Wise Web Samsung, puteti viziona clipuri video de calitate. Aceasta functie optimizeaza in mod automat clipurile video de pe internet, prin calitatea imaginii, astfel incat imaginile sunt clare si orice text este lizibil. BD Wise Web poate redimensiona chiar si raportul video.

   

Bucurati-va de continut pe o memorie USB sau un HDD extern

Bucurati-va de filme, fotografii si muzica de pe unitatea de memorie  USB sau HDD extern. Conectivitatea va permite sa conectati spatiul de stocare extern direct la playerul Blu-ray prin USB pentru un acces rapid la continutul video, audio sau imagini.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Tip Blu-Ray Player
Medii de redare AVCHD, JPEG, DivX, MKV, DivX HD, WMV, CD-DA, CD-R / -RW, Blu-ray Video, VCD 1.1, DVD VIDEO, DVD+RW, DVD+R, DVD-R / -RW, MPEG2/4


SPECIFICATII AUDIO

Decodare sunet DTS 2.0
Dolby Decording Channel


INREGISTRARE

Medii de inregistrare: USB


CONECTIVITATE

Conectivitate HDMI, USB


CARACTERISTICI SPECIALE

Functii BD Wise
CD Ripping
Quick Start Mode
Disc to USB
Mod Full Screen


ALTELE

Altele Anynet+ (HDMI-CEC)
Dimensiuni (D x H x W mm) 208 x 42 x 300
Greutate (Kg) 1.1
Culoare Neagra
Putere consumata (W) 9.8 W
Accesorii incluse Manualul utilizatorului
Cablu de alimentare

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.