Samsung Blu-ray Player UBD-M9500, 4K Ultra HD, Wi-Fi, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Blu-ray Player UBD-M9500, 4K Ultra HD, Wi-Fi, Negru de la Samsung

   

Spectru de culori realist

Playerul Blu-ray Ultra HD ofera o gama de culoare de doua ori mai mare decat playerele Blu-ray conventionale existente si de 64 de ori mai multe nuante, depasind standardul cinematografiei digitale. Bucura-te de o calitate realista a imaginii asa cum nu ai facut-o pana acum.

   

Luminozitate uimitoare, contrast mai profund

Cu tehnologia HDR, playerul Ultra HD Blu-Ray transforma camera de zi in cinematograf, oferind un continut dinamic UHD de calitate exceptionala. Experimenteaza contraste puternice si luminozitate ridicata, cu un negru mai profund si un alb mai stralucitor.

   

Blu-ray pe mobil

Faci streaming wireless al continutului de pe playerul UHD Blu-Ray pe dispozitivele mobile, chiar si cu televizorul oprit. Te poti uita la doua lucruri diferite in acelasi timp, pe televizor si pe telefonul mobil.

   

Redare continut 360

Vrei sa vezi pe televizor poze si continut video la 360°? Bucura-te de divertismentul 360° cu Samsung UBD-M9500 folosind telecomanda pentru a naviga prin toate unghiurile.

   

Acces usor la divertisment cu o interfata prietenoasa

Simplu si usor de folosit, playerul UHD Blu-Ray iti ofera acces rapid la functiile cheie din meniu fara a fi nevoie sa revii la ecranul de start in timpul redarii unui disc. Cu aplicatiile preincarcate, vei obtine divertisment si mai rapid.

   

Divertismentul tau personal

Obtine o experienta cinematografica privata fara sa-ti deranjezi familia. Pune-ti castile Bluetooth si bucura-te de divertisment.

   

Bucura-te de sunet la calitate de studio

Experimenteaza sunetul la calitate de studio profesional la tine acasa. Acesta pastreaza calitatea si bogatia sunetului original folosind viteza de esantionare 192 kHz/24bit.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Tip Blu-Ray Player
Smart Da
4K player Da
Medii de redare DVD-Video/DVD±R/DVD±RW Blu-ray
Format redare:

DivX

AVCHD

MKV

WMV

JPEG

SPECIFICATII AUDIO

Decodare sunet

Dolby Digital

LPCM

AAC

CONECTIVITATE

Conectivitate

Audio digital optic

HDMI

USB

Bluetooth

Conexiune Web

LAN

Wi-Fi

ALTELE

Altele

UHD Up-Scale

Up-Scale Video (DVD)

Smart Hub

Browser Web

Extragere CD

Multiroom Link

Dimensiuni (D x H x W mm) 406.0 x 45.0 x 225.6 mm
Greutate (Kg) 1.9
Telecomanda Da
Culoare Negru
Putere consumata (W) 22
Accesorii incluse

Manual de utilizare

Cablu alimentare

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.