DVD Player Sony DVP-SR760H, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
242,73 lei
Pret 36 Rate Optimo: 8.9 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DVPSR760HB.EC1

Garantie: 24 de luni

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere DVD Player Sony DVP-SR760H, Negru de la Sony

O imagine noua pentru filmele favorite
Alegerea perfecta pentru cei care detin o colectie excelenta de DVD-uri sau filme stocate pe PC sau pe stick-uri de memorie. Acest player imbunatateste inteligent continutul filmelor de definitie standard pentru o experienta de vizionare mai captivanta. Rezultatul este o imagine mai uniforma si calitate apropiata de cea HD.
 
  Apropiati-va de inalta definitie
Vizionati vechile preferinte intr-o lumina noua sau bucurati-va de superproductii moderne mai clare si cu mai multa pasiune. Convertiti DVD-urile la definitie standard la calitate mai apropiata de Full High Definition 1080p, pentru o experienta intensa, cu actiune cu adevarat captivanta.
     
   Eliberati-va filmele si muzica digitale
Cufundati-va in bibliotecile dvs. de filme si fotografii si bucurati-va de vechile dvs. preferinte pe un ecran mare si cu sunet surround, gratie unei conexiuni USB. Conectati-va laptopul sau transferati pe un stick de memorie pentru acces rapid la biblioteca dvs. de filme.
     
  Creati un mediu mai ordonat si ingrijit
Reduceti numarul de cabluri si bucurati-va de imagine si sunet de inalta calitate cu un singur cablu, gratie conectivitatii HDMI. Dimensiunile compacte ale playerului si liniile ingrijite va ofera totodata cea mai buna solutie pentru un spatiu limitat.

 

Caracteristici:
 

Bucurati-va de imagine si sunet mai clare si mai bine definite - DVD-urile au o imagine si un sunet superioare cu iesirea prin HDMI, care le aduce mai aproape de inalta definitie.

Redati si inregistrati filme, muzica si fotografii pe USB - Puteti sa redati continut direct de pe un stick de memorie sau unitatea hard disk a computerului sau sa inregistrati pe USB de pe un DVD.

Redati o gama larga de formate - Redati din surse multiple, inclusiv CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL, JPEG, MP3, MPEG-4WMA, AAC, PCM linear si Xvid.

Alegeti redare rapida sau lenta cu sunet - Puteti sa redati filme cu sunet si imagine cu o viteza mai mare de aproximativ 1,5 ori fata de viteza normala. Sau sa redati cu incetinitorul pentru a urmari actiunea programelor sportive.

Amintiti-va unde ati ramas pe oricare din cele sase discuri DVD - incepeti sa urmariti exact de unde ati ramas - acest player poate memora puncte de reluare de pe maxim sase discuri redate anterior.

Urmariti propria diaporama cu muzica - Vedeti fotografiile intr-o diaporama cu muzica de fundal preferata.

Bucurati-va nu doar de filme - Redati CD-uri cu sunet care umple camera si salvati-le pe USB pentru redare in miscare.

Controlati playerul si televizorul cu o telecomanda - Redati sau ajustati setarile de pe sistemul dvs. cu telecomanda TV, inclusiv alimentarea, canalele si volumul.

Design compact care economiseste spatiul - La doar 270 mm, acest player dispune de numeroase caracteristici intr-un pachet compact si elegant.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Tip DVD Player
Medii de redare DVD, CD
Format redare: HD JPEG, JPEG, AAC, WMA, LPCM, MPEG-1, MPEG-4
Sistem TV NTSC / PAL


CONECTIVITATE

Conectivitate Audio digital coaxial, USB, HDMI


CARACTERISTICI SPECIALE

Functii Screensaver
Reluare instantanee
Cautare rapida
Mod Imagine personalizata
Contrast imagine


ALTELE

Dimensiuni (D x H x W mm): 270 x 38.5 x 209
Greutate (Kg) 0.95
Telecomanda Da
Culoare Negru
Putere consumata (W) 0.5

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.