Sony Blue-ray player 4K, 3D BDPS7200B, Wi-Fi, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Blue-ray player 4K, 3D BDPS7200B, Wi-Fi, Negru de la Sony

Blue-ray player 4K, 3D Sony BDPS7200B, Wi-Fi, Negru

Divertisment cu conversia extinsa la 4k si sunetul de inalta rezolutie

Vedeti toate detaliile cu precizie prin conversia extinsa la 4K a DVD-urilor preferate si a discurilor Blu-ray™. Percepeti sunetul asa cum a fost prevazut de artist cu sunetul de inalta rezolutie la calitate de studio. Cu playerul Blu-ray BDP-S7200 4K, subtilitatea ajunge in centrul atentiei, transformand filmele, emisiunile TV si muzica. Iar cu super Wi-Fi®, puteti reda fara probleme in timp real si continut de pe internet.

Claritate realista cu conversia extinsa la 4K

Patrundeti intr-o noua era Home Cinema. Avand de patru ori rezolutia Full HD, rezolutia 4K ofera opt milioane de pixeli pentru o imagine incredibil de realista. Este ca si cand scenele s-ar derula in fata dvs.

Sunet de inalta rezolutie

Sunetul de inalta rezolutie are puterea de a va transforma camera de zi intr-o sala de concerte. Dispunand de o rata de esantionare si rate de biti superioare celor de pe CD, rezultatul este un interval dinamic mai larg, sunete joase mai bogate si subtilitati mai intense.

Un design inspirat acustic

Admirati designul elegant al playerului BDP-S7200. Acesta se asorteaza perfect cu receptoarele AV de la Sony de culoare neagra cu o latime completa de 430 mm pentru a fi inclus cu usurinta in configuratia sistemului Home Cinema.

Cel mai bun continut de pe Web pe televizorul dvs.

Conectati-va online si vedeti ce mai e nou. Explorati Sony Entertainment Network si bucurati-va de acces imediat la cele mai recente filme, muzica, programe Catch-up TV si multe altele. Navigati printr-o selectie de canale online, sau incarcati cele mai recente clipuri video de pe YouTube™.

SPECIFICATII

 

  • Conversie extinsa la Ultra HD 4K
  • Compatibil cu sunetul de inalta rezolutie

  • Conversia extinsa DSEE restabileste calitatea fisierelor comprimate

  • Redati continut online cu Super Wi-Fi® incorporat

  • Vizualizati si partajati continut de pe smartphone pe televizor cu functia de oglindire a ecranului

REDARE
DA
TERMINALE DE INTRARE SI IESIRE
Iesire HDMI® (1 spate); Iesire audio coaxiala (1 spate); Ethernet (1 spate); USB (1 fata, 1 spate)
SONY ENTERTAINMENT NETWORK (SEN)
DA
WI-FI® INCORPORAT
DA (2,4 GHz)
 
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.