Blu Ray Player Sony BDPS6500, Smart, 3D, 4K, Wi-Fi

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Blu Ray Player Sony BDPS6500, Smart, 3D, 4K, Wi-Fi de la Sony

Blu Ray Player BDPS6500, Smart, 3D, 4K, Wi-Fi

Conversie extinsa la 4K pentru claritate realista

Bucurati-va de filmele preferate cu detalii de patru ori mai bogate decat in format Full HD cu conversie extinsa la 4K. Conectat la un televizor compatibil, un procesor video avansat converteste semnalul video standard intr-un semnal mai apropiat de rezolutia 4K (3840 x 2160). Cu opt milioane de pixeli in imagine, obtineti imagini mai clare si mai detaliate, iar calitatea imbunatatita a imaginii va permite sa stati mai aproape de ecran pentru senzatia ca va aflati la cinematograf.
 

 

Dolby® TrueHD pentru sunet asa cum a intentionat regizorul

 

Bucurati-va de o calitate audio de neegalat cu Dolby® TrueHD, ce furnizeaza un sunet fara pierderi, pentru filme si muzica. Reproducand sunete identice cu cele originale masterizate in studio, ofera o fidelitate audio de neegalat pentru discuri Blu-ray, DVD-uri si continut descarcat.

 

DTS-HD™ pentru precizie de masterizare de studio

 

Bucurati-va sunet precis, detaliat la domiciliu. Cu DTS-HD™ Master Audio, va veti bucura de coloana sonora originala, necomprimata a discurilor Blu-ray Disc™ preferate si a filmelor redate in timp real - exact asa cum a intentionat regizorul. DTS-HD™ High-Resolution Audio ofera, de asemenea, reproducerea detaliata intens a reprezentatiilor muzicale, iar fiecare nota straluceste cu calitate apropiata inregistrarii din studio.

 

Lasati-va captivat de formatul Full HD 3D 

 

Vizionati filme Blu-ray Disc™ 3D la calitate Full HD - trebuie doar sa va conectati prin HDMI la orice televizor HD cu capacitate 3D. Pe langa faptul ca ofera un realism si o claritate mai mari pe toate discurile Blu-ray Disc™ 3D, acest player Blu-ray Disc™ converteste, de asemenea, imagini video 2D in format 3D simulat pentru mai mare adancime si detalii imbunatatite ale imaginii de pe ecran.

 

IP Content Noise Reduction PRO rafineaza si creste claritatea

 

Vedeti totul clar cu IP Content Noise Reduction PRO, o combinatie de tehnologii de imagine. Reducerea zgomotului imbunatateste clipurile video de pe internet cu rezolutie redusa, iar HD Reality Enhancer efectueaza analiza pixel cu pixel a texturii si a definitiei culorilor. Bucurati-va de mai multe imagini realiste cu contrast imbunatatit datorita Pure Picture Control si gradatiei perfecte a culorilor de la Super Bit Mapping.

 

TRILUMINOS™ da viata culorilor

 

Descoperiti culori si tonuri naturale. Culorile TRILUMINOS™ includ un spectru cromatic vizibil mai amplu pentru a scoate la iveala tonuri si texturi mai realiste. Nuantele vii si greu de reprodus de rosu, albastru marin si verde smarald sunt afisate superb, in peisaje si scene subacvatice care par mai pline de viata. Chipurile arata, de asemenea, mai bine, cu nuantele pielii reproduse mai natural.

 

Redare video in timp real cu Super Wi-Fi®

 

Bucurati-va de o navigare neintrerupta si rapida, cu super Wi-Fi®. Acest player Blu-ray Disc™ dispune de un modul unic Wi-Fi® care este pozitionat optim pentru o intensitate maxima a semnalului. Un design inteligent multi-antena asigura, de asemenea, un semnal mai stabil decat conexiunea Wi-Fi® conventionala, astfel incat veti beneficia de o raza mai mare de acoperire pentru redare in timp real neintrerupta si pentru navigare rapida, de acasa.

 

Pornirea super-rapida va permite sa vizionati instantaneu

 

V-ati saturat sa asteptati redarea continutului de divertisment? Cu modul de pornire rapida si cu incarcarea rapida, pornirea playerului Blu-ray Disc™ dureaza mai putin de 1 secunda. De asemenea, va veti putea apropia de actiune mai repede: nu dureaza decat o jumatate de minut pentru ca filmul dvs. de pe Blu-ray Disc™ sa inceapa sa fie redat3 dupa inchiderea tavii pentru disc. Cand nu vizionati discuri Blu-ray, puteti lansa mai rapid si continut de pe Internet.

 

 

DIMENSIUNI (L X H X A)
255 x 39 x 192 mm
  • Telecomanda
  • Baterii (tip AAA) x 2
REDARE
Da
SUPER SCALER (CON. EX. PRECISION CINEMAHD)
Da
DEEP COLOR
Da (16 biti)
24P TRUE CINEMA™
Da
NTSC/PAL
Da/Da
IESIRE DVD 24P
Da
HDMI®
Da
COAXIALA, OPTICA
Da
SCREENSAVER/CONF. SIMPLA/PHOTOTV HD
Da/Da/Da
BLOCARE ACCES PENTRU COPII
Da
CONTROL PARENTAL
Da
TAST. USB (NUMAI 101)/ STANDBY AUT.
Da (numai 101)/Da
WI-FI® INCORPORAT
Da (2,4 GHz)
RED. IN TIMP REAL/SUBTIT./RECOMAND.
Da/Da/Da
BRAVIA SYNC
Da
ENTERTAINMENT DATABASE BROWSER
Da
GRACENOTE
Da
BROWSER WEB
Da
TV SIDEVIEW REMOTE
Da
TERMINALE DE INTRARE SI IESIRE
Iesire HDMI 1 (spate), iesire audio coaxiala 1 (spate), intrare USB 1 (fata), conexiune Ethernet 1 (spate)
CONSUM DE ENERGIE
12 W
CONSUM DE ENERGIE (MODUL OPRIT)
nu este disponibil
CONSUM DE ENERGIE (MODUL STANDBY)
0,3 W
CONSUM DE ENERGIE (MODUL STANDBY IN RETEA) - TERMINALE
5,6 W (Ethernet)/5,6 W (HDMI CEC)/5,6 W (Wi-Fi®)/5,6 W* (toate terminalele si retele conectate)
MODUL STANDBY ACTIVAT
20 de minute
MODUL STANDBY IN RETEA ACTIVAT - TERMINALE
20 de minute (Ethernet, HDMI CEC, Wi-Fi®)
COMUTATOR DE PORNIRE/OPRIRE RETEA (RETELE) WIRELESS
Pentru a activa/dezactiva, setati "Setari Internet" in "Setari de retea" la "Configurare wireless (incorporat)/Configurare prin cablu"
*(conexiunile prin cablu dezactiveaza automat conexiunea wireless)
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.