eBook Reader New Kindle Glare 6, Touch Screen, 8th Generation, Wi-Fi, Alb

Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria e-Book Reader

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0372.88.77.22.

  • Distribuie pe:

Descriere eBook Reader New Kindle Glare 6, Touch Screen, 8th Generation, Wi-Fi, Alb de la Kindle

Descriere

Subtire si usor
Kindle Glare 8th Generation este conceput ca un e-reader dedicat. Cu 11% mai subtire si cu 16% mai usor decat cel din generatia anterioara, Kindle este mai usor decat o carte, facandu-l mai confortabil pentru o perioada lunga de timp.

Nici o stralucire in lumina puternica a soarelui
Bucura-te de lectura fara sa fii intrerupt de alerte de e-mail sau notificari. Spre deosebire de ecranele tabletelor si smartphone-urilor, display-ul acestui e-book dispune de un contrast ridicat, ceea ce elimina efectul de orbire in orice situatie, chiar si in lumina directa a soarelui.

   

Bateria dureaza saptamani, nu ore
Dupa o singura incarcare, dispozitivul are o autonomie de cateva saptamani. Terminalul se incarca complet, printr-un cablu USB, in aproximativ 4 ore.


Mii de carti
Device-ul poate memora mii de carti, avand capacitatea de stocare de 4GB.

   

Ochii nu iti obosesc
De fiecare data cand iti muti privirea dintr-un ecran luminos, ochii tai trebuie sa se adapteze, ceea ce poate duce la oboseala. La Kindle, pagina are aceeasi stralucire ca orice alt obiect din camera, asa ca nu vei avea nevoie de adaptare la luminozitate.

Mai multa lectura
Kindle este proiectat pentru lectura, ceea ce inseamna distragere minima pentru copii. Cu Kindle, ei pot cauta definitii, pentru imbogatirea vocabularului. Pot mari dimensiunea scrisului pentru o citire mai usoara si pot citi mii de carti gratuit.

   

Conectivitate wireless
Noile titluri si articolele arhivate sunt la o simpla conexiune distanta. Conecteaza-te cu usurinta la o retea Wi-Fi si acceseaza ceea ce ai nevoie.


Impartaseste biblioteca cu familia
Family Library face legatura intre contul tau de Amazon si cel al partenerului. Pentru prima oara, tu si familia ta puteti accesa cu usurinta mai multe carti.

   

Afla mai multe despre o carte inainte sa o citesti
Cu ajutorul aplicatiei “About the Book” poti afla informatii despre carte si despre autor.


Kindle FreeTime
Aplicatia Kindle FreeTime iti permite sa personalizezi profile pentru copii si le permite sa acceseze titluri din colectia ta de carti. Copiii sunt premiati cu medalii cand isi ating scopurile. Un raport informeaza parintii in legatura cu timpul in care a citit, numarul de cuvinte, cartile citite si medalii primite.

 

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.