eBook Reader PocketBook Inkpad 3, 7.8" E Ink Carta,, 8GB, audio out, SMARTlight, Maro

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.053,93 lei
Pret 36 Rate Optimo: 38.63 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

PB740-X-WW

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere eBook Reader PocketBook Inkpad 3, 7.8" E Ink Carta,, 8GB, audio out, SMARTlight, Maro de la PocketBook

Obtineti un avantaj mai mare

Noul PocketBook InkPad 3 a fost creat pentru a aduce un confort absolut si o experienta excelenta pentru utilizatorii care sunt indragostiti de lectura. Ecranul de 7 inci E Ink Carta™ cu 300 DPI creeaza o impresie realista privind citirea unei carti clasice de hartie, in timp ce beneficiaza decaracteristici de varf. Caracteristicile moderne ale ecranului garanteaza o claritate a textului si o adevarata placere pentru ochi, fara oboseala, chiar dupa multe orel de lectura.

Obtineti mai mult decat va asteptati

Tehnologia SMARTlight garanteaza un echilibru luminos uniform pentru citire armonioasa pe timp de zi si noapte. In modul automat, SMARTlight ofera cea mai buna optiune de intensitate si temperatura a luminii, luand in considerare timpul zilei si bioritmurile umane.
PocketBook InkPad 3 ofera o noua oportunitate de a crea sabloane de lumina din fata, atribuind setarile pentru orice ora de zi, in functie de program si de preferintele personale. O scara convenabila de reglare afiseaza 24 de ore din zi si permite setarea cu usurinta a oricaror dinamici si temperatura de culoare a luminii in orice moment al unei zile. Este posibil sa creati un numar nelimitat de sabloane de lumina zilnica zilnica si sa le dati nume. Utilizatorul poate comuta cu usurinta de la un sablon la altul.

Toate intr-unul pentru mai multe oportunitati

Un procesor productiv Dual Core (2 x 1 GHz) si memoria RAM de 1 GB garanteaza o experienta perfecta, ofera un raspuns rapid si o munca stabila a oricarei aplicatii. Cu memorie interna de 8 GB si slot pentru card microSD (pana la 32 GB), cititorul electronic poate stoca biblioteca digitala mai mult de 2000 de carti, pe care le puteti citi in 17 formate populare, fara a le converti, in formate grafice JPEG, BMP, PNG sau TIFF.
Cu ajutorul Wi-Fi-ului incorporat si serviciilor usor de utilizat, cum ar fi Dropbox, Send-to-PocketBook, PocketBook Sync si PocketBook Cloud, utilizatorul poate descarca rapid orice continut fara conectarea la un PC. PocketBook InkPad 3 contine initial 97 de carti electronice gratuite pre-instalate in 14 limbi, dintre care 7 in limba germana si 8 in limba engleza. Dictionarele preinstalate Abbyy Lingvo permit citirea si traducerea, utilizand 24 de combinatii de limbi. Un senzor de acoperire incorporat permite introducerea cititorului electronic in modul e oprire prin inchiderea capacului, utilizandu-se astfel bateria si mai eficient.

Specificatii

ECRAN

Tip ecran E-Ink Carta
Tehnologie ecran E-Ink Carta screen
Diagonala 7.8 inch
Caracteristici speciale ecran

Capacitive (multi-sensor)

300 DPI

SMARTligh

Rezolutie 1404 x 1872
Touch Da

PROCESOR

Frecventa 2 x 1 GHz

MEMORIE

Memorie interna 8 GB
RAM 1 GB
Slot memorie Micro SD
Capacitate maxima memorie 32 GB

FORMATE SUPORTATE

Text

PDF

PDF (DRM)

EPUB

EPUB(DRM)

DJVU

FB2

FB2.ZIP

DOC

DOCX

RTF

PRC

TXT

CHM

HTML

MOBI

ACSM

Audio MP3
Foto:

JPEG

BMP

PNG

TIFF

CONECTIVITATE

Wireless 802.11 b/g/n
USB Micro USB

BATERIE

Tip Li-Polimer 1900 mAh

CARACTERISTICI GENERALE

Dimensiuni (W x H x D) 195 x 136.5 x 8 mm
Culoare Maro
Greutate 210 g
Altele G-Sensor
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.