PocketBook E-Book Reader Basic Touch 624, Ecran 6", 4GB, Wi-Fi, Gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere PocketBook E-Book Reader Basic Touch 624, Ecran 6", 4GB, Wi-Fi, Gri de la PocketBook

E-Book Reader BASIC TOUCH 624 DARK GREY 6 inch E Ink Pearl, 4GB Flash, WI-FI, Capacitive multi-sensor Film Touch

Pentru prima data
PocketBook este prima companie din lume de a pune in aplicare multi-senzor capacitiv pe ecranele tactile ale dispozitivelor sale - PocketBook Basic Touch!


La fel de subtire ca hartia
Tehnologia Touch Film foloseste strat de doar 0,2 mm subtire, care este egal cu doua foi de hartie.


Experienta de lectura ca pe hartie
PocketBook Basic Touch este echipat cu un ecran de 6 inch E Ink Pearl. Impreuna cu stratul Film Touch care este aplicat pe ecranul principal PocketBook Basic Touch ofera grosime minima si caracteristici optice mai bune, care sunt importante pentru realizarea unei experiente de citire ca pe hartie.
Mai puternic
Noul PocketBook Basic Touch promite intoarcere a paginii lina si performante mai bune pentru a oferi cea mai buna experienta de lectura cu noul sau procesor puternic si extins SDRAM Mobile.


Cu orizonturi largi
PocketBook Basic Touch are 4 GB de memorie interna, precum si un slot de card Micro SD (pana la 32 GB.).


Dropbox integrat
PocketBook Basic Touch introduce, de asemenea, integrarea Dropbox, un serviciu care va permite sa actualizati cu usurinta biblioteca eReader prin sincronizarea automata a fisierelor disponibile pe contul dvs. Dropbox, fara cabluri sau software-ul necesar.
Ecran Touch + butoane fizice
PocketBook Basic Touch foloseste o interfata de utilizarel moderna si comenzi tactile multi-senzor, precum si butoane de paginare hardware-ul pentru a va asigura ca ofera tot ce ai nevoie pentru o experienta confortabila de lectura.


Sociabil
Un modul wireless incorporat Wi-Fi deschide oportunitati nelimitate de experienta de lectura pentru a schimba si a ramane conectat cu prietenii si familia prin intermediul retelelor sociale, cu noul ReadRate service. Subtire si elegant PocketBook Basic Touch va ofera un sentiment remarcabil de confort si placere.
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.