PocketBook eBook Reader BASIC 3, afisaj E Ink Carta, 8GB, WiFi, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere eBook Reader BASIC 3, afisaj E Ink Carta, 8GB, WiFi, Alb de la PocketBook

Regulile unui citit simplu

PocketBook Basic 3 - noul e-reader de nivel incepator cu un ecran de 6 toli de ultima generatie E Ink Carta si modul Wi-Fi incorporat pentru un citit comod chiar si pe drum. Interfata utilizator intuitiva, greutatea redusa, contrastul bun al ecranului, dictionare incorporate - datorita tuturor acestor caracteristici, PocketBook Basic 3 este ideal pentru cei care apreciaza simplitatea si confortul. Setul optim de functii contribuie la folosirea mai rationala a bateriei, garantand o autonomie de pana la o luna de citit.
   
Cartea ideala pentru fiecare zi

Pe langa cei 8 GO de memorie interna, dispozitivul de citit este prevazut cu un slot pentru carduri microSD, ceea ce permite extinderea memoriei cu pana la 32 GO. Avand o greutate de doar 170 de grame, PocketBook Basic 3 poate fi mereu la indemana utilizatorului, oferindu-i posibilitatea de a alege carti din biblioteca virtuala, ce poate contine pana la 2000 de carti. Cele 97 de carti electronice gratuite preinstalate in 14 limbi reprezinta un cadou placut.

Modulul Wi-Fi incorporat, alaturi de serviciile Dropbox si Send-to-PocketBook, permite transmiterea rapida si facila a oricarui continut digital, fara a fi necesara conectarea la un calculator. Oferind libertatea maxima la citire, dispozitivul accepta fara conversie 17 formate de carti si 4 formate grafice, cum ar fi JPEG, BMP, PNG, TIFF. Mai mult decat atat, PocketBook Basic 3 include dictionare preinstalate, care sunt indispensabile lecturii intr-o limba straina.
   
Confort non-stop

Noul PocketBook Basic 3 este echipat cu un ecran de ultima generatie E Ink Carta, ce ofera caracteristicile optice perfecte. Toate acestea sunt imbinate cu avantajele principale ale tehnologiei E Ink, precum protectia vederii si absenta stralucirii in lumina soarelui. PocketBook Basic 3 face posibil cititul ore in sir, cu maximum de confort.
Atrage si inspira
Datorita interfetei intuitive, dispozitivul e-reader este usor de utilizat chiar si pentru cei care fac primii pasi in cititul electronic. Toate optiunile de meniu sunt indicate de pictograme mari. Pe ecranul de pornire exista o comanda rapida pentru cartea in curs de citire. Biblioteca este impartita in sectiuni convenabile, numite colectii.  Utilizatorul poate gestiona colectiile conform preferintelor personale.

PocketBook Basic 3 are un design compact si va fi disponibil in doua culori: alb - pentru cei stilati si curajosi, si negru - pentru cei care prefera eleganta clasica. Butonul joystick ergonomic mareste confortul utilizarii, putand fi manipulat usor chiar si cu mana in care tineti dispozitivul.

PocketBook Basic 3 este o cale simpla pentru urmarea unei mari pasiuni.
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.