eBook Reader PocketBook BASIC LUX, afisaj tactil, E Ink Carta HD, 8GB, iluminare frontala, WiFi, Maro

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere eBook Reader PocketBook BASIC LUX, afisaj tactil, E Ink Carta HD, 8GB, iluminare frontala, WiFi, Maro de la PocketBook

Permiteti-va mai mult

Noul PocketBook Basic Lux cu iluminat frontal cu LED si ecran E Ink Carta de 6 toli cu rezolutie HD (1024 x 758 pixels) garanteaza un contrast mare al imaginii si un citit confortabil in orice conditii de iluminat.

Dimensiune comoda, joystick ergonomic de tip buton, modul incorporat Wi-Fi si dictionare preinstalate - toate caracteristicile modelului PocketBook Basic Lux au un singur obiectiv: sa asigure un citit confortabil, in regim „non-stop”, indiferent de ora si loc.
   
O biblioteca la purtator

Pe langa cei 8 GO de memorie interna, dispozitivul de citit este prevazut cu un slot pentru carduri microSD, ceea ce permite extinderea memoriei cu pana la 32 GO. PocketBook Basic Lux poate fi mereu in buzunarul utilizatorului, care poate sa aleaga o carte din biblioteca virtuala, ce poate sa contina pana la 2000 de carti. Cele 97 de carti electronice gratuite preinstalate in 14 limbi reprezinta un cadou placut.

Usor si atractiv

Dispozitivul cantareste doar 170 de grame, fiind suficient de mobil si comod pentru a fi utilizat si „in mers”. Dispozitivul e-reader are o culoare clasica maro inchis, potrivindu-se perfect, indiferent de stilul posesorului sau.
   
Usor si gratuit

Wi-Fi incorporat, alaturi de serviciile Dropbox, Send-to-PocketBook si PocketBook Sync permit incarcarea rapida si usoara a oricarui continut electronic pe dispozitiv, fara a fi necesara conectarea la un calculator. Oferind libertatea maxima la citire, dispozitivul accepta fara conversie 17 formate de carti si 4 formate grafice, cum ar fi JPEG, BMP, PNG, TIFF. Dictionarele preinstalate sunt indispensabile cand cititi intr-o limba straina.

PocketBook Basic Lux – bucurati-va de un citit comod si incitant in orice moment al vietii.

ECRAN

Tehnologie ecran E-Ink
Diagonala 6 inch
Rezolutie 1024 x 758

MEMORIE

Memorie interna 8 GB
RAM 256 MB
Slot memorie da
Capacitate maxima memorie 32 GB

CONECTIVITATE

Wireless Da
USB 1 x Micro USB

BATERIE

Timp de functionare Pana la 1 luna
Tip Li-Polymer

CARACTERISTICI GENERALE

Dimensiuni (W x H x D) 174.4 × 114.6 × 8.3 mm
Culoare Maro
Greutate 170 g
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.