eBook Reader PocketBook Touch Lux 3, E Ink Carta, HD, 4GB, Wi-Fi, LED frontlight, Auriu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere eBook Reader PocketBook Touch Lux 3, E Ink Carta, HD, 4GB, Wi-Fi, LED frontlight, Auriu de la PocketBook

eBook Reader PocketBook Touch Lux 3, E Ink Carta™, HD, 4GB, Wi-Fi, LED frontlight

Noul lider


PocketBook Touch Lux 3, noul dispozitiv de citire cu un ecran din ultima generatie E Ink Carta™ HD, incorporeaza toate caracteristicile moderne pentru citire in conditii confortabile. PocketBook Touch Lux 3 – noul model din seria Touch Lux si un succesor al PocketBook Touch Lux 2, dispozitivul de citire care a devenit un bestseller multumita functionalitatii sale ample, fiabilitatii si designului excelent premiate de Red Dot Design Award 2014. PocketBook Touch Lux 3 are aceleasi caracteristici emblematice ca predecesorul sau si beneficiaza de o imbunatatire importanta - cel mai recent afisaj E Ink Carta™ cu rezolutie HD (1024x758 pixeli).

   
Citire confortabila multumita ecranului E Ink Carta™ HD


Datorita proprietatilor optice, ecranele E Ink Carta™ HD sunt chiar mai similare cu hartia datorita fundalului mai deschis si a culorii negre cu contrast mai mare. Noua tehnologie imbunatateste contrastul cu 50% la o valoare de 15:1 si proprietatile de reflectie cu 20% fata de predecesorii sai. Aceste cifre fac posibila afisarea mult mai clara a textului si a graficelor. Citirea cartilor cu font mic, precum si urmarirea celor mai sofisticate tabele si grafice se realizeaza in conditii mult mai confortabile. Dispozitivul de citire PocketBook Touch Lux 3 este prevazut cu iluminat frontal cu LED-uri, care asigura confort maxim pe parcursul citirii in orice conditii de iluminat.

Sociabilitate si comunicatii


Datorita modulului Wi-Fi integrat, dispozitivul accepta toate serviciile on-line furnizoare de continut, precum Dropbox, Send-to-PocketBook si PocketBook Sync. Aplicatia preinstalata ReadRate ofera oportunitatea unica de a impartasi preferinte referitoare la carti si de a primi recomandari de la prieteni.
 
Capacitate si multiformat

Memoria interna de 4GB si slotul de card de memorie microSD (pana la 32GB) permit stocarea a mii de carti, iar procesorul puternic de 1 GHz este suficient pentru rasfoirea cursiva a paginilor si raspunsul rapid al oricarei aplicatii. PocketBook Touch Lux 3 accepta 18 formate de carti fara a fi necesara convertirea si 4 formate grafice - JPEG, BMP, PNG, TIFF.

Cititul de pe dispozitivul PocketBook Touch Lux 3 - traditie de calitate si excelenta testate in timp ale seriei Touch Lux cu ecran E Ink Carta™ HD.

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Model PocketBook Touch Lux 3

ECRAN

Tip ecran E-Ink
Tehnologie ecran E-Ink Carta HD
Diagonala 6 inch
Numar culori 16 nivele tonuri de gri
Rezolutie 1024 x 758
Touch Capacitiv (multisenzor)

PROCESOR

Frecventa 1 Ghz

MEMORIE

Memorie interna 4 GB
RAM 256 MB
Slot memorie Micro SD
Capacitate maxima memorie 32 GB

FORMATE SUPORTATE

Text

ePub

DRM

PDF Adobe DRM

FB2

Txt

DJVU

HTML

DOC

DOCX

CHM

PRC

Foto

JPEG

TIF

PNG

BMP

CONECTIVITATE

Wireless Da
USB Micro USB

BATERIE

Tip Li-Ion 1500 mAh

CARACTERISTICI GENERALE

Dimensiuni (W x H x D) 114.6 х 174.4 х 8.3 mm
Culoare Auriu
Greutate 208 g
Caracteristici speciale

DropBox

Send-to-PocketBook

PocketBook Sync

ReadRate

PocketNews

Scribble

Browser

PocketBook Gallery

Notes

Book Store

Sudoku

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.