BaByliss Epilator IPL Homelight G935E, 200.000 impulsuri, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Epilator IPL Homelight G935E, 200.000 impulsuri, Alb de la BaByliss

ASPECT GENERAL


IPL este prescurtarea de la Lumina Intens Pulsata, epilarea folosind acest dispozitiv realizandu-se cu ajutorul unei lumini de intensitate mare. Aceasta se foloseste nu doar pentru indepartarea firelor de par nedorite, ci si pentru a estompa hiper pigmentarea pielii, tratarea acneei si a rosaceei, a vaselor de sange sparte sau a semnelor din nastere, desi va recomandam sa cereti sfatul unui medic inainte de a face acest lucru, pentru a evita eventualele neplaceri.

Spre deosebire de alte aparate, BaByliss Homelight Compact este foarte silentios. In plus, in modul glisare, lumina este pulsata continuu, ceea ce-ti permite o mai mare usurinta in utlizare si economisirea timpului in care realizezi un tratament complet. Tot ce trebuie sa faci este sa glisezi usor aparatul pe piele. Aceasta caracteristica este cea care garanteaza rezultatele obtinute, dar si cea care economiseste timp. Spre deosebire de alte aparate de epilare IPL, BaByliss Homelight Connected poate fi folosit conectat la priza, ceea ce iti garanteaza finalizarea tratamentului fara grija epuizarii bateriei.

Un tratament care-ti garanteaza rezultate de pana la 90%* se realizeaza in 8 sedinte. Astfel, cel mai bun moment de a incepe tratamentul este inceputul primaverii. Recomandarea specialistilor BaByliss este sa nu folosesti IPL-ul pe timpul verii.

Gama de epilatoare Homelight ofera coaching personalizat pe tot parcursul tratamentului prin intermediul aplicatiei dezvoltata special pentru smartphone sau tableta. Aplicatia Homelight Connected vine in ajutorul utilizatorilor personalizand tratamentul inca de la prima sesiune. Aplicatia detecteaza tipul de piele al utilizatorului si stabileste automat intensitatea si frecvenia sedintelor de epilare pentru fiecare zona in parte. Totodata, aplicatia inregistreaza sub forma unui jurnal fiecare sedinta si organizeaza viitoarele sesiuni astfel incat programul sa aiba eficienta maxima.

 

SPECIFICATII TEHNICE COMPLETE

 

Compatibilitate  Compatibilitate ridicata: eficient pe 5 tipuri diferite de piele

Eficienta Eficienta dovedita clinic: cu pana la 90% mai putin par*

Utilizare Pe corp si fata, Toleranta a pielii testata dermatologic, Fara durere, Fara UV

Lampa  Lampa de inalta performanta pe baza de quartz (200.000 impulsuri de lumina/30 de programe complete)

Setari de energie 5 setari de energie luminoasa care se regleaza in functie de tipul pielii

Program de epilare Program de epilare in 8 sedinte

Moduri  Modul precizie: lumina controlata manual, Modul glisare: lumina continua

Aplicatie Aplicatia Homelight Connected ofera sfaturi personalizate pentru a maximiza eficienta si siguranta aparatului: tratament individual pentru fiecare zona, chestionar de siguranta, istorie si memento

Senzor  Senzor de contact

Alte functii Aplicare pe o zona mare: 3 cm2, Ultra compact si usor

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.