Epilator Braun Silk-épil 7 7/700 SensoSmart™ Wet&Dry, 40 pensete, 2 viteze, Saculet pentru voiaj, Alb/Roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Epilator Braun Silk-épil 7 7/700 SensoSmart™ Wet&Dry, 40 pensete, 2 viteze, Saculet pentru voiaj, Alb/Roz de la Braun

- Primul epilator inteligent din lume cu tehnologie SensoSmart™;
- Cea mai delicata epilare de la Braun pentru catifelare de durata;
- Epilator Wet & Dry fara fir; utilizare in cada sau la dus pentru o experienta delicata;
- 3 accesorii; include capac pentru contactul cu pielea, capac cu role de masaj, saculet.

Epilatorul Silk-épil 7 Wet & Dry ofera cea mai delicata epilare de la Braun. Cu tehnologia inovatoare SensoSmart™, aparatul indica nivelul presiunii aplicate, indepartand mai multe fire de par dintr-o singura trecere. Tehnologia MicroGrip indeparteaza firele de par de 4x mai scurte pe care ceara nu reuseste. Fara fir si Wet & Dry, epilatorul poate fi utilizat in cada sau la dus pentru o indepartare delicata a parului. Include capac pentru contactul cu pielea, capac cu role de masaj, saculet.
 
 
Primul epilator inteligent din lume. 

Noua generatie de epilatoare Braun are inclusa tehnologia SensoSmart™, punand indrumarile de specialitate la dispozitia dumneavoastra. Un senzor inteligent inovator indica nivelul presiunii aplicate printr-un indicator luminos rosu, care semnaleaza atunci cand se aplica o presiune prea mare si va avertizeaza sa ajustati manevrarea aparatului, pentru cele mai bune rezultate.
   
Epilatoarele Braun Silk-épil indeparteaza firele de par de 4x mai scurte pe care ceara nu reuseste, pentru rezultate ca la salon. Fara griji, fara programari!
   
Wet & Dry

100% rezistent la apa, epileaza in cada sau la dus pentru mai mult confort. Epilarea devine aproape lipsita de durere prin utilizare regulata in apa.
   
Tehnologie SensoSmart™

Tehnologia SensoSmart™ ghideaza epilarea pentru o presiune optima, iar pensetele MicroGrip indeparteaza firele de par de marimea unui graunte de nisip (0.5mm).
   
Cap pivotant

Se adapteaza oricarui contur pentru o epilare confortabila si eficienta, chiar si in zonele dificile cum ar fi genunchiul sau axila.
   
Smartlight

Dezvaluie cele mai fine fire de par pentru o epilare desavarsita.
 
Vezi mai mult

  • General

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.