Epilator IPL Braun Silk-expert PRO 3 PL3132, SensoAdapt™, 300.000 impulsuri, 3 niveluri de intensitate, corp si fata, cap de precizie, aparat de ras Venus, Saculet de calatorie, Alb/Mov

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Epilator IPL Braun Silk-expert PRO 3 PL3132, SensoAdapt™, 300.000 impulsuri, 3 niveluri de intensitate, corp si fata, cap de precizie, aparat de ras Venus, Saculet de calatorie, Alb/Mov de la Braun

Epilator IPL Braun Silk-expert PRO 3 PL3132, SensoAdapt™, 300.000 impulsuri, 3 niveluri de intensitate, corp si fata, cap de precizie, aparat de ras Venus, Saculet de calatorie, Alb/Mov

 

 

 

Cel mai sigur aparat cu IPL, datorita tehnologiei SensoAdapt™.

Culoarea pielii variaza pe suprafata corpului; senzorul SensoAdapt™ (cu protectie UV) citeste continuu culoarea pielii si ajusteaza intensitatea impulsului pentru indepartarea vizibila sigura si eficienta a parului nedorit.

¹Eficienta bazata pe dimensiunea si energia fasciculului, precum si pe viteza de deplasare a aparatului. Tehnologie de siguranta comuna cu Cyden.

 

Recomandat de Skin Health Alliance

Produs acreditat dermatologic si certificat ca sigur pentru piele de catre o organizatie internationala de prestigiu din domeniul sanatatii pielii, care lucreaza cu dermatologi si oameni de stiinta.

 

Perfect pentru pielea sensibila

Nimic nu te va impiedica sa arati frumos. Setarea blanda ideala pentru incepatori va va trata pielea fara probleme, astfel incat sa puteti folosi aparatul  pe zone delicate, cum ar fi fata sau linia bikinilor.

 

Indepartarea precisa a parului

Precis si minutios cu fiecare zona a corpului. Vine cu un capac de precizie care va permite sa il utilizatipe zone mai mici si mai complicate, cum ar fi fata, linia bikinilor si axilele.

 

Fara par in 3 luni

Uitati de epilare datorita puterii laserului. Testat clinic pentru reducerea permanenta a parului in doar 3 luni, patrunde mai adanc in pielea ta.

 

Aflati daca IPL este potrivit pentru tine.

IPL este eficient pe tonurile de piele deschise pana la medii, cu parul variind de la blond natural la saten inchis sau negru. IPL este cel mai putin eficient pe parul foarte blond, rosu, gri sau alb, unde exista mai putina melanina pentru a absorbi lumina.

 

3 niveluri de intensitate

Cele 3 niveluri de intensitate iti garanteaza ca lumina se adapteaza culorii pielii tale.

 

Modul Alunecare si modul Stampila

Modul Alunecare declanseaza mai multe impulsuri, pentru un tratament rapid, in timp ce modul Stampila este mai precis, fiind potrivit pentru zonele mai mici si mai sensibile.

 

300.000 de impulsuri luminoase. 

300.000 de impulsuri (cu 20% mai mult fata de versiunea anterioara a aparatului Silk-expert 3) inseamna echivalentul a 16 ani de tratament.

2 moduri de confort

Modul Normal si Delicat; modul Delicat este ideal pentru incepatori.

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.