Set de infrumusetare Braun Silk-épil 9 Flex 9300, Epilator cu cap flexibil, Tehnologie SensoSmart, Epilator facial, Wet&Dry, Acumulator, Alb/Auriu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Set de infrumusetare Braun Silk-épil 9 Flex 9300, Epilator cu cap flexibil, Tehnologie SensoSmart, Epilator facial, Wet&Dry, Acumulator, Alb/Auriu de la Braun

 

Cap complet flexibil – Indepartarea parului fara efort

Primul epilator din lume pentru femei, cu un cap complet flexibil pentru o indepartare mai usoara a parului.

Epilator facial

Indeparteaza delicat parul de pe buza superioara, barbie si sprancene, folosind accesoriul epilatorului FaceSpa. Nu necesita programare, este mai rapid, mai eficient si nu lasa in urma dezordine.

Intretine zona inghinala

Pregateste-te pentru o zi la piscina, fara a-ti face probleme pentru epilare, folosind capul de ras sau de tuns. Fara durere. Fara programari. Piele fina, pregatita pentru bikini.

Piele mai stralucitoare

Pielea ta va fi mai stralucitoare ca niciodata. Peria pentru curatare FaceSpa ofera o ingrijire blanda pentru pielea delicata si este de 6 ori mai eficienta decat curatarea manuala, exfoliind si catifeland pielea.

Axile catifelate

Poarta-ti maioul preferat, avand o incredere deplina in pielea neteda si catifelata a axilelor tale. Pentru zonele foarte sensibile, recomandam utilizarea capului de ras inclus in set.

Pensete cu tehnologia MicroGrip

Avand pensete late, lungi si cu actiune in profunzime, epilatorul Silk-épil 9 Flex indeparteaza cu precizie chiar si cele mai scurte fire de par, pe care ceara nu le poate prinde.

Ghid de presiune

Tehnologia SensoSmart™ iti ghideaza epilatul cu o lumina rosie, pentru a te asigura ca se aplica presiunea corecta.

Sistem de utilizare in mediu umed si uscat

100% rezistent la apa, te poti epila in cada sau sub dus. Epilarea devine practic nedureroasa, daca utilizezi frecvent in apa.

Ras si tuns

Capul de ras transforma epilatorul intr-un aparat de ras complet functional, in timp ce capacul de tuns iti permite sa tunzi parul, daca preferi.

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.