Epilator Braun Silk-epil S5-810, 28 de pensete, Wet&Dry, SensoSmart™, Masaj, MicroGrip, 3 Accesorii + Bikini Styler

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Epilator Braun Silk-epil S5-810, 28 de pensete, Wet&Dry, SensoSmart™, Masaj, MicroGrip, 3 Accesorii + Bikini Styler de la Braun

Epilatorul Braun Silk-épil 5-810 este perfect pentru epilare delicata. Bucura-te de saptamani de piele fina ca la salon cu ajutorul tehnologiei Micro-Grip cu 28 de pensete care inlatura chiar si firele de par de 0.5mm. Accesoriile pentru ras si tuns sunt perfecte pentru zonele sensibile si epilatorul este 100% lavabil, ceea ce inseamna ca poate fi folosit chiar si in baie sau in dus pentru o experienta lipsita de durere. De asemenea, include si un Bikini Styler – trimmer pentru linii precise de bikini. 

Braun Silk-épil 5
Epilatorul perfect pentru incepatoare

Epilare extra-delicata
Epilatorul Silk-épil 5 vine cu o setare pentru indepartarea delicata a pielii. Manerul anti-alunecare faciliteaza epilarea in baie sau in dus, creand o experienta lipsita de durere cu ajutorul apei – ideal pentru femeile care descopera epilarea cu un epilator electric.

Miscari line
Foloseste gel/crema de ras pentru ca epilatorul sa alunece usor pe piele. Epilarea in apa calda relaxeaza pielea si ofera o experienta mult mai delicata.

Epilare dintr-o miscare
Cu ajutorul pensetelor MicroGrip, epilatorul Braun Silk-épil 5 inlatura cu precizie chiar si cele mai mici fire de par, pe care ceara nu le poate prinde. 

Mentine linia de bikini
Pregateste-te pentru o zi la piscina folosind Bikini Styler-ul inclus. Descopera-ti creativitatea si obtine linii, forme sau contururi precise cu trimmer-ul inclus.

Axila
Poarta maioul tau preferat cu increderea ca pielea de la axila va fi fina si delicata. Pentru zonele sensibile recomandam folosirea capului pentru ras inclus in set. 

Tehnologia SensoSmart™
Aplica nivelul optim de presiune cu tehnologia SensoSmart™. Un led rosu te va avertiza atunci cand presiunea aplicata este prea mare.

Wet & Dry
Epileaza-te in apa calda pentru o experienta nedureroasa in cazul unei utilizari regulate. 100% lavabil.

Rade si tunde
Capul pentru ras transforma epilatorul intr-un aparat de ras complet functional, in timp ce capacul pentru tuns scurteaza parul.

2 setari de viteza
Epilatorul ofera 2 setari de viteza, viteza 1 pentru epilare extra delicata si viteza 2 pentru epilare extra eficienta.

Pachetul include:
1 x Epilator 
1 x Cap pentru ras si tuns
1 x Capac pentru zonele sensibile
1 x Cap pentru incepatoare 
1 x Bikini Styler
1 x Incarcator
1 x Perie pentru curatare 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.