Epilator Braun Silk-épil 5 MBSES5 Max Braun 100 years Design Edition SensoSmart™, Wet & Dry, 28 pensete, 1 accesorii, 2 viteze, Roz/Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Epilator Braun Silk-épil 5 MBSES5 Max Braun 100 years Design Edition SensoSmart™, Wet & Dry, 28 pensete, 1 accesorii, 2 viteze, Roz/Alb de la Braun

Epilator Braun Silk-épil 5 MBSES5 Max Braun 100 years Design Edition SensoSmart™, Wet & Dry, 28 pensete, 1 accesorii, 2 viteze, Roz/Alb

 

Pentru o epilare foarte delicata

Epilatorul Silk-épil 5 este prevazut cu o setare pentru indepartarea blanda a parului. Datorita prizei antialunecare, te poti epila in cada sau sub dus, beneficiind de o experienta practic fara dureri la utilizarea frecventa in apa, epilatorul fiind ideal pentru femeile care nu s-au mai epilat anterior.

Un design bun este un design simplu

Produsele Braun sunt proiectate pentru o utilizare usoara. Dar in spatele acestei simplitati se afla un proces de inginerie complex care are scopul de a oferi functionalitate pura, intuitiva.

Un design bun este util

Fiecare element tehnologic al produselor noastre este conceput pentru a raspunde unei nevoi - Braun realizeaza produse cu scop.

Un design bun este construit pentru a rezista

Sustinem fiecare design cu materiale premium si maiestrie de inalta calitate. Produsele Braun sunt create pentru o longevitate.

Neteda si stralucitoare

Silk-épil 5 Design Edition pentru o epilare neteda si nedureroasa, indeparteaza parul de la radacina. Pentru o piele fina, neteda si matasoasa oriunde vrei sa te epilezi.

Epilare dintr-o singura trecere

Scapa de par mai rapid si mai mult timp. Tehnologia Micro-Grip are 28 de pensete mai late, mai lungi si mai adanci, pentru a creste sansele de a prinde parul printr-o singura trecere.

Capac de masaj cu frecventa ridicata

Epilatorul Silk-épil 5 este prevazut cu un capac de masaj, pentru o epilare mai confortabila si mai delicata.

2 setari pentru viteza

Este prevazut cu 2 setari pentru viteza, viteza 1 pentru epilare foarte delicata si viteza 2 pentru epilare foarte eficienta.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.