Epilator Braun Silk-épil 9 MBSES9 Max Braun 100 years Design Edition SensoSmart™, Micro-Grip, Wet & Dry, 40 pensete, 4 accesorii, 3 viteze, Saculet pentru voiaj Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Epilator Braun Silk-épil 9 MBSES9 Max Braun 100 years Design Edition SensoSmart™, Micro-Grip, Wet & Dry, 40 pensete, 4 accesorii, 3 viteze, Saculet pentru voiaj Alb de la Braun

Epilator Braun Silk-épil 9 MBSES9 Max Braun 100 years Design Edition SensoSmart™, Micro-Grip, Wet & Dry, 40 pensete, 4 accesorii, 3 viteze, Saculet pentru voiaj Alb

Un secol de design bun

De 100 de ani, un design bun a ramas filosofia centrala care sta la baza fiecarui produs Braun. Silk-épil 9 Design Edition este o reflectare pura a esentei Braun: simplu, util si construit pentru a rezista.

Un design bun este un design simplu

Produsele Braun sunt concepute pentru o utilizare usoara. Silk-épil 9 Design Edition are un cap lat pentru o epilare mai rapida si rezultate ultra rapide. Conceput pentru epilarea completa si eficienta pentru orice zona.

Un design bun este util

Acest dispozitiv vine cu un atasament exfoliant special conceput pentru a asigura o piele curata si limpede in timp ce epileaza.

Un design bun este construit pentru a rezista

Produsele Braun sunt realizate cu materiale premium si cu maiestrie de inalta calitate: Silk-épil 9 Design Edition este complet impermeabil, pentru o epilare mai confortabila in cada sau dus.

Neted si stralucitor

Epileaza-te cu Silk-épil 9 Design Edition pentru o piele neteda si care dureaza, indepartand parul de la radacina. Pentru o piele curata, limpede si matasoasa pentru toate zonele.

Ras bland

Fie ca este in zona bikinilor sau a axilei, folositi capul de barbierit inclus in set pentru zonele foarte sensibile - raderea firelor de par in loc de smulgere.

Capac de masaj cu frecventa ridicata

Stimuleaza pielea pentru o experienta mai confortabila, cu vibratii active pulsate - pentru o epilare extra delicata.

Epilare extra minutioasa

Silk-épil 9 Design Edition ajuta la dezvaluirea si indepartarea chiar si a celui mai fin si mai mic fir de par - saptamani intregi de piele complet neteda.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.