Epilator IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5115, pentru barbati, SensoAdapt™, 400.000 impulsuri, 10 niveluri de intensitate, corp, cap extra lat, aparat de ras Gillette, Trusa de calatorie, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Epilator IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5115, pentru barbati, SensoAdapt™, 400.000 impulsuri, 10 niveluri de intensitate, corp, cap extra lat, aparat de ras Gillette, Trusa de calatorie, Alb de la Braun

Epilator IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5115, pentru barbati, SensoAdapt™, 400.000 impulsuri, 10 niveluri de intensitate, corp, cap extra lat, aparat de ras Gillette, Trusa de calatorie, Alb

 

 

Cel mai sigur aparat cu IPL, datorita tehnologiei SensoAdapt™.*

Culoarea pielii variaza pe suprafata corpului; senzorul SensoAdapt™ (cu protectie UV) citeste continuu culoarea pielii si ajusteaza intensitatea impulsului pentru indepartarea vizibila, sigura si eficienta a parului nedorit.

* Eficienta bazata pe dimensiunea si energia fasciculului, precum si pe viteza de deplasare a aparatului. Tehnologie de siguranta comuna cu Cyden.

 

Recomandat de Skin Health Alliance

Produs acreditat dermatologic si certificat ca sigur pentru piele de catre o organizatie internationala de prestigiu din domeniul sanatatii pielii, care lucreaza cu dermatologi si oameni de stiinta.

 

Eficient pe orice zona a corpului

Precis si eficient pe fiecare zona a corpului. Vine cu un capac standard ideal pentru axile si un capac larg mai eficient pe zone mai mari ale corpului, cum ar fi pieptul sau spatele.

 

Sigur si eficient

Indepartarea permanenta a parului nu a fost niciodata atat de sigura si eficienta. Braun IPL citeste continuu tonul pielii si ajusteaza automat nivelul de intensitate pentru a asigura echilibrul perfect intre siguranta si eficacitate.

 

Fara par in 3 luni

Uitati de epilarea cu aparatele de rase electrice pentru barbati datorita puterii laserului. Testat clinic pentru reducerea permanenta a parului in doar 3 luni, patrunde mai adanc in pielea ta.

 

Afla daca IPL este potrivit pentru tine

IPL este eficient pe tonurile de piele deschise pana la medii, cu parul variind de la blond natural la saten inchis sau negru. IPL este cel mai putin eficient pe parul foarte blond, rosu, gri sau alb, unde exista mai putina melanina pentru a absorbi lumina.

 

10 niveluri de intensitate

Cele 10 niveluri de intensitate iti garanteaza ca lumina se adapteaza culorii pielii tale.

 

Indepartarea parului intr-o clipa

IPL Silk-expert Pro 5 este cel mai rapid IPL de pe piata - pana la 125 de impulsuri pe minut. Impulsurile continue, de mare viteza, permit un tratament eficient fara efort.

 

Reducerea vizibila parului care dureaza

IPL Silk-expert Pro 5 are pana la 400.000 de impulsuri: pentru a indeparta parul de pe corp si fata, echivalentul a 22 de ani, fara a fi necesara inlocuirea lampii.

3 moduri de confort

Normal, Delicat sau Foarte delicat. Setarile Delicat si Foarte delicat reduc nivelul de energie pentru incepatori sau zone sensibile.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.