Epilator IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5387 Senzor automat & continuu Skin pro 2.0, 400.000 impulsuri, 10 niveluri de intensitate, 125 de impulsuri pe minut, 2 x cap de precizie, cap lat, Trusa de voiaj, Aparat de ras Venus Swirl, Alb/Auriu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Epilator IPL Braun Silk-expert PRO 5 PL5387 Senzor automat & continuu Skin pro 2.0, 400.000 impulsuri, 10 niveluri de intensitate, 125 de impulsuri pe minut, 2 x cap de precizie, cap lat, Trusa de voiaj, Aparat de ras Venus Swirl, Alb/Auriu de la Braun

Epilare IPL sigura si de durata datorita tehnologiei Skin Pro* 

Culoarea pielii variaza pe tot corpul, de aceea senzorul Skin Pro 2.0 cu filtru UV a fost proiectat pentru a citi continuu pielea adaptand astfel automat puterea fiecarei pulsatie de lumina la diferitele zone ale corpului tau.

Pana la 6 luni de piele fina ca la salon

Braun IPL Pro 5 este proiectat pentru o reducere vizibila a parului in doar 4 saptamani* care rezulta in 6 luni de piele epilata. Utilizati dispozitivul o data pe saptamana timp de o luna pentru a vedea primele rezultate si pentru a obtine o piele fina de lunga durata.

Puternic, dar delicat

Senzorul Skin Pro citeste continuu nuanta pielii de 80 de ori pe secunda si ajusteaza automat nivelul de intensitate al luminii pentru a asigura echilibrul perfect intre rezultate rapide si o epilare confortabila.

Eficient si gandit cu grija pentru detalii

Braun IPL Pro 5 2 capace de precizie ideale pentru zonele mici ca fata si linia bikinlor, un capac standard ideal pentru picioare si axile si un capac lat ideal pentru zone mari ca picioarele, pieptul sau spatele.

Pielea neteda chiar si in zonele delicate

La simpla atingere a unui buton, modul pentru piele sensibila adapteaza intensitatea luminii pentru o piele fina de lunga durata, chiar si in zonele sensibile si delicate. De asemenea, este ideal pentru incepatori.

Mai putine zone ratate

Braun Silk·expert Pro 5 functioneaza pe baza uneia dintre cele mai rapide tehnologii IPL*. Dispozitivul generaza impulsuri luminoase la fiecare 0,5 secunde. Astfel, impulsurile continue, de mare viteaza, permit alunecarea fara efort si cu mai putine zone ratate. 

10 niveluri de intensitate

Cu 10 niveluri de intensitate, Silk·expert Pro 5 detecteaza cu precizie fiecare variatie de nuanta a pielii de pe corpul tau. Astfel Braun IPL ofera echilibrul perfect de putere pentru rezultate de lunga durata, din confortul casei tale.

Cel mai rezistent aparat IPL Braun

Silk·expert Pro 5 este gandit si construit pentru a avea o durata de viata de pana la 22 de ani si ofera un nivel de putere de pana la 6j/cm² asigurand cel mai rapid mod de a obtine o piele neteda permanent.

Afla daca tehnologia IPL este potrivita pentru tine

Braun IPL este potrivit si eficient pentru o paleta larga de nuante de piele, de la cele foarte deschise pana la cele medii, cu nuantele parului variing de la blond natural la saten inchis sau brunet. Dispozitivul IPL este cel mai putin potrivit pe parul blond deschis, roscat, grizonat sau alb, unde exista mai putina melanina pentru a absorbi lumina intens pulsata.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala

Fata

Corp

Maini

Picioare

Axila

Inghinal

Tip utilizare Uz casnic
Utilizare Piele uscata
Destinat pentru Epilare
Tip functionare Lumina intens pulsata
Tip alimentare La retea
Trepte de viteza 10
Numar impulsuri IPL 400000
Functii

Filtru UV Integrat

Senzor automat pentru detectarea tonului pielii

Continut pachet

1 x Husa

1 x Cablu de alimentare

1 x Aparat de ras

1 x Epilator IPL

1 x Cap de precizie

Culoare Alb/Auriu
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.