Braun Epilator 3380 Pink Legs & Body, 20 pensete, 2 viteze, manusa de racire, alb/roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Epilator 3380 Pink Legs & Body, 20 pensete, 2 viteze, manusa de racire, alb/roz de la Braun

Braun - Epilator 3380 Pink Legs&Body
 
Capul de epilare este prevazut cu 20 de pensete pentru rezultate simplu de obtinut. Indeparteaza delicat parul de la radacina - pentru o piele fina care dureaza saptamani intregi.
* pana la 4 saptamani.
Recomandat de dermatologi.
Promisiunea Braun Silk-Epil pentru o epilare delicata: cu caracteristici adaptate pentru a face epilarea clasica si confortabila.
Personalizarea vitezelor:

La toate epilatoarele Silk-Epil, puteti sa alegeti viteza potrivita pentru dumneavoastra: viteza 1 pentru un plus de delicatete si viteza 2 pentru un plus de eficienta.
Sistemul SoftLift.

Silk-Epil 3 include sistemul SoftLift Tips®, care ridica eficient chiar si firele de par lipite de piele, indreptandu-le inspre pensete.
Role de masaj.

Doua role de masaj aluneca delicat pe piele nu doar inainte, ci si dupa eliminarea firelor de par, pentru a atenua senzatia resimtita la epilare.
Manusa racoritoare.

Manusa racoritoare racoreste eficient pielea inainte de epilare, apoi o catifeleaza.
 
 
Detalii tehnice

Trepte viteze 2

Numar pensete: 20

Tip alimentare la retea
 
Functii 

Masaj: Da

Sistem SoftLift
 
Accesorii

Manusa racoritoare: Da

Perie de curatat :Da
 
Culoare: Roz
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.