Epilator facial Braun SE810 Face, 10 prinderi, Perie curatare cu micro-oscilatii, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
389,21 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 390,40 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 14.31 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

81458380

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Epilator facial Braun SE810 Face, 10 prinderi, Perie curatare cu micro-oscilatii, Alb de la Braun

Epilator facial Braun SE810 Face, 10 prinderi, Perie curatare cu micro-oscilatii, Alb

 

 

Epilare precisa a parului facial si curatarea profunda

 

Braun Face, cu eficacitate dovedita, va ofera posibilitatea de a indeparta parul facial de la radacina cu epilatorul si de a curata pielea pana la pori cu peria de curatare a fetei. In cel mai scurt timp, pielea ta arata mai neteda, mai curata si mai proaspata.

Braun Face, elegant si extrem de practic, poate fi integrat perfect in rutina de zi cu zi. Cu capacul sau protector, epilatorul facial este atat de discret incat il poti lua cu tine oriunde te duci.

Braun Face a fost testat dermatologic si este potrivit pentru utilizarea zilnica - chiar si pe pielea sensibila.

   

Epilator facial Braun Face si perie de curatare a fetei

Precizie absoluta prin simpla apasare a unui buton. Precizia este esentiala la indepartarea parului de pe barbie, buza superioara, frunte si conturarea sprancenelor. 

Cu cele 10 micro-deschideri, accesoriul extra subtire capteaza chiar si cele mai fine fire de par (0,2 mm) si le indeparteaza de radacina. Rezultatul: pielea neteda pana la 4 saptamani.

Cu 200 de miscari de smulgere pe minut, epilatorul facial este mult mai eficient si semnificativ mai rapid decat penseta conventionala. In plus, capteaza parul de 4 ori mai scurt comparativ cu un tratament cu ceara.

   

Peria va curata fata de 6 ori mai bine decat spalarea cu ajutorul mainilor

In doar un minut, peria de curatat Braun indeparteaza machiajul si impuritatile pielii, astfel incat pielea sa-si recapete stralucirea naturala. Sutele de micro-oscilatii asigura o curatare de 6 ori mai buna decat spalarea obisnuita a fetei. Pielea este curatata pana la pori, facilitand absorbtia cremei sau lotiunii preferate. De asemenea este si impermeabil: va puteti curata fata chiar la dus.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.