Epilator Braun Silk-Epil 9961 Wet & Dry, sistem de exfoliere, 40 pensete, acumulator, 6 accesorii, 2 viteze, alb/albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Epilator Braun Silk-Epil 9961 Wet & Dry, sistem de exfoliere, 40 pensete, acumulator, 6 accesorii, 2 viteze, alb/albastru de la Braun

 

Cel mai rapid si cel mai precis epilator de la Braun

 

Cu un cap cu 40% mai lat, noul Silk-epil 9 acopera o zona mai extinsa si indeparteaza mai multe fire de par dintr-o singura miscare pentru o epilare mai rapida. Tehnologia MicroGrip introduce cele mai inovatoare pensete de la Braun cu o geometrie imbunatatita pentru a mari performanta de prindere, smulgere si pentru a indeparta mai multe fire de par dintr-o miscare.

 

Reduce cresterea parului sub piele. Curata pielea vizibil

 

Tehnologia de exfoliere sonica de la Braun produce peste 3000 de micro-vibratii pe minut pentru a-ti exfolia pielea. Datorita noilor filamente de inalta performanta, peria albastra este de sase ori mai eficienta fata de un tratament manual, inlaturand pielea moarta si reducand cresterea parului sub piele. Peria mov este ideala pentru exfoliera delicata a zonelor sensibile. Rezultatul este o piele neteda pe care o vei iubi.

Tehnologie Wet&Dry

Tehnologia Wet&Dry permite o epilare mai blanda. Functioneaza in baie sau la dus pentru o epilare mult mai confortabila.

Vibratii pulsatorii

Vibratii pulsatorii active pentru o epilare extra blanda.

Cap pivotant

Capul pivotant se adapteaza conturului pielii tale pentru un confort si o eficienta superioara.

 

Smartlight

Descopera chiar si cele mai fine fire de par pentru o epilate completa.

 
Caracteristici

Tip produs: Epilator

Trepte viteze: 2

Fara fir: Da

Tip alimentare: Acumulator

Tip prindere: Pensete

Timp de incarcare: 1 ora

Durata de functionare: 40 minute

 
Functii

Wet&Dry: Da

Sistem Iluminare: Da

Masaj: Da

 
Accesorii

Husa: Da

Perie de curatat: Da

Alte accesorii: Cap de radere/Perie exfoliere

 
Date tehnice

Culoare: Alb/Lila

Vezi mai mult

  • General

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.