Braun Epilator Silk-Epil 5185, 40 pensete, 2 viteze, Close Grip, alb/roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Epilator Silk-Epil 5185, 40 pensete, 2 viteze, Close Grip, alb/roz de la Braun

Epilatorul Silk-épil 5 Young Beauty - Indeparteaza chiar si cele mai scurte fire de par, pentru rezultate pe care ceara nu le poate egala

Usor de folosit in propria dumneavoastra baie, acest epilator indeparteaza delicat de la radacina chiar si parul foarte scurt. Pentru o piele fina oricand doriti. Fara asteptare, fara bataie de     cap. Si, avand in vedere ca parul va creste mai fin si mai subtire, adio par scurt la vedere.

Are un sistem de confort cu role de masaj care stimuleaza pielea si o manusa de racire pentru a calma pielea dupa epilare. Tot ce veti simti este frumusetea.

 

Sistem de confort: masaj si racire

Epilatorul Silk-epil 5 are role de masaj de inalta frecventa care stimuleaza in mod activ pielea dumneavoastra pentru o epilare extra fina, si o manusa de racire care raceste pielea inainte de epilare si o calmeaza dupa.

Tehnologie Close-Grip

Descoperirea tehnologica Braun face epilatul mai eficient decat oricand. Cele 40 de pensete au fost concepute pentru a se inchide la unghiul optim si pentru a smulge parul cat mai aproape de piele, astfel veti beneficia de cea mai buna indepartare a parului chiar si de marimea unui graunte de nisip (0,5mm).

1. Masaj cu frecventa inalta

Sistemul de masaj cu frecventa inalta stimuleaza pielea si calmeaza eficient senzatia de smulgere din timpul epilarii pentru un confort imbunatatit al pielii.

2. Cap pivotant

Epilatorul Silk-epil 5 are un cap flexibil care se poate misca cu pana la 15 grade inainte si inpoi. Acest lucru inseamna ca se poate adapta mai bine contururilor corpului dumneavoastra pentru mai mult confort si o epilare mai profunda. Totodata se asigura ca se mentine pozitia optima de epilare.

3. SoftLift Tips

Capetele SoftLift ridica eficient chiar si firele de par lipite de piele si le ghideaza catre pensete pentru a fi indepartate.

4. Smartlight

Scoate in evidenta pana si cel mai subtire fir de par pentru o indepartare completa.

5. Personalizarea vitezei

Puteti selecta viteza potrivita pentru nevoile dumneavoastra: Viteza 1 pentru o epilare delicata si viteza 2 pentru epilare eficienta.

 

Manusa de racire

Manusa raceste eficient pielea inainte de epilare si o calmeaza dupa, pentru un confort imbunatatit.

Functii recomandate dermatologic

Epilatorul Silk-epil 5 este recomandat* ca cea mai delicata solutie de indepartare a parului pentru rezultate de lunga-durata, multumita functiilor sale.

 *Dr. med.Petra Staubach, Universitatea Skin Clinic, Mainz

 

Complet lavabil

Toate epilatoarele din Seria 5 au un corp sigilat, ceea ce inseamna ca pot fi spalate sub jet de apa pentru o mai buna igiena.

Accesoriu inclus

Epilatorul Silk-épil 5 5185 Young Beauty are un saculet special pentru a-l lua cu dumneavoastra oriunde doriti si pentru a fi gata intotdeauna de a va arata picioarele frumoase.

 

Adaugati accesorii pentru Silk-épil 5 Young Beauty

  • Cap pentru tuns Braun 
  • Perie de exfoliere pentru Braun Silk-épil 7 SkinSpa 
  • Placa de par Braun Satin Hair 7 SensoCare 
  • Epilator Braun Gillette Venus Naked Skin 

 

Caracteristici generale

Epilare extra fina cu un sistem de confort compus din role de masaj de inalta frecventa si o manusa de racire pentru a calma pielea dupa epilare.

Indeparteaza firele de par de marimea unui graunte de nisip (0,5mm) de la radacina pentru o piele fina de pana la 4 saptamani.

40 de pensete Close-Grip pentru o mai buna indepartare chiar si a firelor de par scurte.

Aparatul este complet spalabil sub jet de apa pentru o mai buna igiena.

Butonul SmartLight va ajuta sa vedeti chiar si cele mai fine fire de par pentru a nu lasa nimic in urma.

 

Ce e in cutie

 

  • Epilatorul Silk-épil 5 5185 Young Beauty
  • Manusa de racire
  • Saculet special
  • Periuta de curatare
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.