Epilator Braun Silk-Epil SE9558, 40 pensete, 4 accesorii, acumulator, epilator facial, alb/albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Epilator Braun Silk-Epil SE9558, 40 pensete, 4 accesorii, acumulator, epilator facial, alb/albastru de la Braun

   

Cea mai rapida si mai precisa epilare de la Braun.

Braun introduce Silk-épil 9, noul standard de excelenta in epilare, cu un cap de epilare lat pentru rezultate mai rapide si tehnologia de ultima generatie a pensetelor MicroGrip. Cu un cap cu 40% mai lat*, noul Silk-épil 9 acopera o zona mai extinsa si indeparteaza mai multe fire de par dintr-o singura miscare pentru o epilare mai rapida. Tehnologia MicroGrip introduce cele mai inovative pensete de la Braun cu o geometrie imbunatatita pentru a mari performanta de prindere si smulgere si pentru a indeparta mai multe fire de par dintr-o singura miscare. Combinatia celor doua functii rezulta intr-o indepartare mai rapida a firelor de par, chiar si a celor mai scurte (0.5mm) pe care ceara nu le poate prinde, pentru piele catifelata cu pana la 4 saptamani.

   

Wet & Dry

Functioneaza in cada sau la dus pentru o epilare mult mai confortabila.

Vibratii pulsatorii

Vibratii pulsatorii active pentru o senzatie extra delicata.

Cap pivotant

Capul pivotant se adapteaza cu usurinta contururilor corpului pentru confort superior si eficienta maxima.

Smartlight

Dezvaluie chiar si cele mai fine fire de par pentru o indepartare eficienta.

   

Descopera epilarea faciala

Design-ul atragator si compact al epilatorului Braun Face iti permite sa il folosesti precum un rimel, cu precizie si control maxim. Acesta indeparteaza firele de par de la radacina, lasand in urma o piele fara fire de par timp de pana la patru saptamani.

Atat de usor, esti gata cat ai clipi. Capul ultrasubtire are 10 microorificii care capteaza cele mai fine fire de par, cu circumferinta pana la 0,02 mm.

Braun Face indeparteaza firele de par de la radacina, lasand in urma o piele fara fire de par timp de patru saptamani. In plus, cu cele 200 de miscari de smulgere pe secunda, acest epilator facial este mult mai eficient si mai rapid decat o penseta.

Epilator Silk-épil 9 Wet & Dry – Cea mai rapida si mai precisa epilare.*

Braun introduce Silk-épil 9, noul standard de excelenta in epilare, cu un cap de epilare lat pentru rezultate mai rapide si tehnologia de ultima generatie a pensetelor MicroGrip.

Cu un cap cu 40% mai lat*, noul Silk-épil 9 acopera o zona mai extinsa si indeparteaza mai multe fire de par dintr-o singura miscare pentru o epilare mai rapida. 
Tehnologia MicroGrip introduce cele mai inovative pensete de la Braun cu o geometrie imbunatatita pentru a mari performanta de prindere si smulgere si pentru a indeparta mai multe fire de par dintr-o singura miscare.
Combinatia celor doua functii rezulta intr-o indepartare mai rapida a firelor de par, chiar si a celor mai scurte (0.5mm) pe care ceara nu le poate prinde, pentru piele catifelata cu pana la 4 saptamani.

Fara fir si Wet & Dry permite utilizarea sa in baie sau la dus pentru o epilare mai blanda. La folosire regulata, epilarea este aproape fara durere.

*vs alte epilatoare Braun


Functii principale produs

Epilator – Catifelare de lunga durata

1. Cap cu 40% mai lat* pentru o epilare mai rapida 
Acopera o zona mai extinsa cu fiecare miscare pentru o epilare mai rapida si un proces de infrumusetare imbunatatit. 

2. Tehnologie MicroGrip 
Geometria imbunatatita a pensetelor indeparteaza mai multe fire de par dintr-o singura miscare, chiar si pe cele mai scurte (0.5mm) pe care ceara nu le poate prinde.

3. Utilizare Wet & Dry pentru o epilare mai blanda
Functioneaza in baie sau la dus pentru o epilare mult mai confortabila.

4. Vibratii active pulsate 
Pentru o epilare extra blanda.
    
5. Adaptare contururi 
Se adapteaza usor contururilor corpului pentru mai mult confort si indepartare eficienta.

6. Buton Smartlight
Descopera chiar si cele mai fine fire de par pentru o epilare deplina. 

7. Personalizarea vitezei
Viteza 1 pentru epilare extra delicata, viteza 2 pentru epilare extra eficienta.
    
8. Utilizare fara fir – Reincarcare rapida 
Cu pana la 40 de minute de utilizare dupa doar 1 ora de incarcare.


Ce e in cutie
•    Epilator Silk-épil 9 model 9-558
•    Cap de ras
•    Capac pentru tuns
•    Capac pentru contactul cu pielea
•    Epilator facial
•    Saculet
•    Periuta de curatare
•    Cablu incarcare

Vezi mai mult

  • General

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.