Braun Epilator Face SE851, 4 perii diferite, Wet&Dry, gentuta, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Epilator Face SE851, 4 perii diferite, Wet&Dry, gentuta, alb de la Braun

 

Epilator Facial Braun Face SE851 Editie Premium

Caracteristici produs:

- Primul epilator facial din lume cu perie de curatare;
- Epilator facial: design elegant si compact pentru epilare precisa. 10 micro-deschideri prind chiar si cele mai fine fire de par (0.02mm);
- Perie curatare faciala: curata delicat si in profunzime prin micro-oscilatii. Testat cu medicii dermatologi pentru utilizare zilnica pe pielea sensibila. Curata de 6x mai eficient fata de curatarea manuala;
- Include 4 perii diferite pentru a acoperi toate nevoile pielii si pentru a oferi un regim complet de ingrijire a pielii: perie normala, perie extra sensitive, perie de exfoliere si burete de infrumusetare.

Curata tenul de 6 ori mai bine fata de simpla curatare manuala

In doar un minut, peria de curatare Braun inlatura machiajul si impuritatile pentru a reface stralucirea naturala a pielii. Prin sute de micro-oscilatii, functioneaza de 6x mai eficient fata de curatarea manuala si curata pielea in profunzime, pentru a absorbi mai bine crema sau serul preferat.

100% rezistent la apa, puteti adauga curatarea faciala ca parte naturala a rutinei la dus

Colectia de perii de la Braun permite cu adevarat personalizarea regimului de ingrijire a pielii. Doar inlocuiti peria, si puteti sa curatati cu delicatete zonele sensibile ale pielii, puteti exfolia sau aplica crema si fond de ten. Pentru igiena optima si cel mai bun tratament pe care pielea dumneavoastra le merita, inlocuiti peria la fiecare 3 luni. Braun Face a fost testat cu medicii dermatologi si este adecvat pentru utilizarea de zi cu zi, chiar si pe pielea sensibila.

Accesorii

Perie normala

Pentru tipurile de ten normale, firele lungi de 8mm elimina machiajul si impuritatile in profunzime. De 6x mai eficienta fata de simpla curatare manuala.

Perie extra sensitive

Pentru pielea delicata, uscata si sensibila, care necesita o atingere mai moale. Cu sute de micro-oscilatii pe minut , perii moi de 14mm asigura un tratament bland si luxos.

Perie de exfoliere

Conceput pentru utilizare o data pe saptamana, aceasta perie ofera o exfoliere profunda, parte esentiala a oricarui regim de frumusete. Combinand peri lungi si scurti, cele doua lungimi de filament indeparteaza celulele de piele moarta pentru a rafina pielea tenului.

Burete de infrumusetare

Cu o suprafata unica de spuma, buretele poate fi folosit pentru a masa creme hidratante si uleiuri in piele. Acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru a aplica fond de ten pentru a uniformiza tonul pielii si pentru a crea o baza perfecta.

Instructiuni utilizare

Pasul 1- zilnic: Pentru curatarea zilnica, utilizati peria normala sau extra sensitive  in functie de tipul de piele.

Pasul 2- zilnic: Odata ce pielea este curata si uscata, folositi buretele de infrumusetare pentru a aplica uniform crema hidratanta sau serul. De asemenea, puteti utiliza buretele pentru a aplica fondul de ten.

Saptamanal: Va recomandam utilizarea periei de exfoliere o data pe saptamana pentru a elimina pielea uscata si pentru a intensifica stralucirea naturala.

Trimestrial: Pentru mentinerea setului de frumusete, spalati intotdeauna periile dupa fiecare utilizare. Pentru o performanta si igiena maxima, Braun recomanda inlocuirea periilor la fiecare 3 luni.
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.