Braun Epilator Legs Body Face SE5539, 28 pensete, Wet&Dry, 2 viteze, perie sonica faciala, alb/roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Epilator Legs Body Face SE5539, 28 pensete, Wet&Dry, 2 viteze, perie sonica faciala, alb/roz de la Braun

Braun Silk-épil 5 5-539 – Epilator fara fir Wet & Dry cu 3 atasamente

Caracteristici principale produs: 
Epilator extra delicat wet & dry pentru pana la 4 saptamani de piele neteda
28 de pensete indeparteaza firele de par de 4x mai scurte pe care ceara nu reuseste
Utilizare wet & dry fara fir – aproape fara durere prin utilizare regulata
Cu 3 atasamente: capac pentru contactul cu pielea, capac de masaj cu frecventa inalta, perie curatare faciala

Beneficii: 
 Proiectat pentru indepartarea extra delicata a parului. Ideal pentru femeile care se epileaza pentru prima oara, Silk-epil 5 Wet& Dry poate fi utilizat in cada sau la dus pentru un plus de confort . Combinatia de apa calda si sistem de masaj de frecventa inalta de la Braun va calma si relaxa pielea pentru a face experienta de epilare mult mai confortabila. Folositi-l cu gelul de dus preferat pentru o mai buna alunecare si pregatiti-va pentru rezultate uimitor de bune, care dureaza pana la 4 saptamani.

Functii: 
28 de pensete MicroGrip  
Indeparteaza firele de par de marimea unui graunte de nisip (0.5mm).
Anti-alunecare
Usor de manevrat, chiar si in conditii de umiditate.
Capac pentru contactul cu pielea
Se potriveste perfect tuturor contururilor corpului dvs..
Alegeti viteza
2 setari de viteza pentru adaptarea la nevoile individuale.

Continut premium
Completeaza-ti rutina de infrumusetare cu o exfoliere faciala imbunatatita. 
Peria faciala speciala de la Braun indeparteaza machiajul si impuritatile in profunzime– de 6x mai eficient fata de curatarea manuala. In plus, purifica si exfoliaza  pielea prin micro-oscilatii. 100% rezistenta la apa pentru utilizare confortabila la dus.
Epilarea: Serile sunt ideale epilarii; sunteti mai relaxate si orice mici umflaturi vor disparea pana dimineata! Cea mai buna pregatire este exfolierea in apa calda. Aceasta va lasa pielea curata si relaxata si ajuta la reducerea  cresterii firelor de par sub piele. Folositi un scrub sau o manusa exfolianta. Cand va epilati, tineti epilatorul in asa fel incat sa se simta natural. Mentioneti la un unghi de 90 de grade pe piele si miscati epilatorul incet in directie ascendenta, impotriva cresterii firelor de par. Nu este nevoie sa apasati prea tare, pur si simplu atingeti epilatorul usor de piele. Epilatorul Braun Silk-épil Wet & Dry poate fi folosit in cada sau sub dus pentru mai mult confort. Rolele de masaj ajuta deasemenea la minimizarea disconfortului. Cu utilizare regulata, epilarea devine aproape fara durere. Regula de aur este de a hidrata pielea dupa epilare, nu inainte. Aplicati lotiune de corp pentru cele mai bune rezultate si pregatiti-va pentru o piele delicata si catifelata in dimineata urmatoare. 
Vezi mai mult

  • General

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.