Panasonic Epilator IPL ES-WH80-9803, fara fir, 600 impulsuri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Epilator IPL ES-WH80-9803, fara fir, 600 impulsuri de la Panasonic

Tehnologia IPL functioneaza prin aplicarea unor impulsuri delicate de lumina pe par. Drept rezultat, parul cade in mod natural, iar cresterea parului este impiedicata, lasandu-va pielea catifelata ca matasea.
Cea mai recenta tehnologie avansata adaptata pentru usurinta de utilizare si confort la domiciliu.
Mod simplu si inteligent pentru a ramane fara par, fara a mai folosi un aparat de ras sau epilare cu ceara si posibilitatea de a mai cheltui bani in centre medicale cu laser.
Tehnologia IPL foloseste un spectru de lumina care se transmite printr-o fereastra transparenta din produsul care este plasat usor peste piele si indeparteaza eficient parul.
Tehnologia a facut cel mai gentil gest pentru ca noi sa putem primi cu bucurie sezonul cald in vietile noastre si in fluxul de poze cu tinute dezgolite cu care ne vom lauda peste ani. A transpus stiinta dintr-un salon profesional intr-un produs pe care putem sa-l folosim in baia noastra de acasa.
Lumina intens pulsata la radacina firului de par face ca acesta sa cada in mod natural si sa se regenereze mult mai greu.
Lumina este absorbita de catre melanina (pigmentul) din par, fiind apoi transformata in energie luminoasa apoi aceasta energie luminoasa ajunge in radacina firului de par, stimuland foliculul firului de par sa intre in faza latenta.

 

Pasii de urmat in epilarea cu IPL

Prin intermediul tehnologiei IPL se aplica impulsuri delicate de lumina, care ajung la radacina firului de par, inhibandu-i cresterea. Astfel, poti obtine o piele mai neteda, pentru timp indelungat, prin doar 3 pasi simpli:
1. Inainte de utilizare trebuie sa indepartam parul cu ajutorul lamei de ras. In acest mod, energia produsa de pulsatiile de lumina este canalizata in cel mai eficient mod asupra foliculilor de par.
2. Apoi setam intensitatea luminii in functie de tipul de piele si de culoarea parului de pe corp. Indiferent ca suntem blonde, satene sau brunete, tehnologia IPL este eficienta. In schimb, daca avem parul roscat, blond deschis, alb sau grizonat, ne putem lua adio de la aceasta solutie comoda. Tratamentele pe baza de lumina nu sunt adecvate nici pentru pielea foarte inchisa la culoare.
3. Nu ne mai ramane decat sa aplicam pulsatiile de lumina asupra pielii, atente sa nu trecem de doua ori prin acelasi loc. Lampa incorporata indica prin culoarea verde momentul in care putem declansa.
Aparatul se foloseste la fel de usor pe picioare, zona axilara, inghinala, abdomen si fata.
Aparatul reprezinta o investitie buna: are un numar foarte mare de pulsatii luminoase, iar asta inseamna ca macar 5 ani de la achizitionare, va puteti baza pe el oricand, in functie de ritmul de crestere al parului.

 

ES-WH80 este perfect pentru femeile care lucreaza, care nu au timp pentru tratamente salon sau cu laser. De asemenea, este util pentru oricine doreste o solutie nedureroasa indepartarea parului rentabil si convenabil in confortul lor de origine. Sistemul de indepartare IPL poate reduce in mod eficient de crestere a parului nedorit fara a deteriora pielea.
IPL ES-WH80 are un design ergonomic usor de prindere, cantarind doar 341gms.
Deoarece IPL imbunatateste textura pielii si strange porii, eliminarea parului nedorit cu IPL are efectul de a infrumusetarea pielii. In plus, pentru ca IPL stimuleaza derma, tensiunea pe piele este imbunatatita si deschiderea porilor sunt contractate.
Cu 5 setari de intensitate, utilizatorii pot selecta setarea dorita pentru pielea lor, in functie de zona, tonul pielii si tipul de par. Un nivel mai ridicat IPL este recomandat pentru zonele cu par negru.
Pentru a avea picioare fine pe parcursul verii, putem incepe tratamentul din iarna sau primavara. Daca vrem sa continuam tratamentul si vara, sunt cateva aspecte de care trebuie sa tinem cont:
• inceperea tratamentul se face dupa cel putin 48 de ore de la ultima expunere la soare;
• inainte de a merge la plaja, trebuie sa asteptati minim 24 de ore dupa tratament;
• trebuie folosita o crema cu protectie solara 30+, iar zonele tratate trebuie ferite de soare.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.