Epilator Panasonic Wet & Dry ES-ED96-S503, acumulator, 48 pensete, argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Epilator Panasonic Wet & Dry ES-ED96-S503, acumulator, 48 pensete, argintiu de la Panasonic

Epilator Panasonic Wet & Dry ES-ED96-S503, acumulator, 48 pensete, argintiu



Epilare usoara si curatare profunda pentru fata si corp cu piele mai catifelata

Combinati un singur produs cu diverse accesorii si bucurati-va de un corp cu piele catifelata si delicata. *Peria de fata cu vibratii sonice si peria de curatare cu vibratii sonice utilizeaza aceeasi unitate de atasare de baza

 

Curatare blanda, dar profunda a fetei

Piele curata si neteda cu ajutorul perilor fini si avibratilor sonice. Moale si prietenoasa cu pielea, noua perie de fata cu vibratii sonice atenueaza impactul asupra pielii, imbunatatind in acelasi timp performantele de curatare. Eliminati urmele persistente ale machiajului zilnic, ceea ce spalarea manuala convetionala nu o poate face.

Cap de epilare pivotant cu doua discuri pentru epilare eficienta si rapida

Cele doua discuri de indepartare a firelor de par prind firele eficient pentru o epilare rapida.

Placile se aliniaza uniform pentru prinderea chiar si a firelor de par scurte si indepartarea lor de la radacina.

Cap de curatare cu vibratii sonice pentru ingrijire usoara si rapida a pielii

Vibratiile sonice indeparteaza celulele moarte ale pielii cu o atingere blanda si o viteza imposibile la spalarea cu mana. Capul periei foarte dese indeparteaza eficient celulele moarte ale pielii si, in acelasi timp, maseaza bland pielea.

Element de protectie a pielii pentru mai putina durere

Elementul de protectie a pielii tine pielea  la distanta, astfel ca epilatorul trage firele de par, nu si pielea. Procedura este complet nedureroasa si epilarea este de durata.

Sursa de lumina LED

Ilumineaza suprafata pielii pentru a vedea mai usor firele de par razlete.

2 viteze cu mod Bland

Modul de functionare se schimba in ordinea Normal -Soft - Off de fiecare data cand se apasa pe comutatorul de alimentare.

Lavabil

Se curata perfect sub jet de apa pentru intretinere igienica.

 

Vibratii sonice cu aproximativ 300 de oscilatii pe minut pentru spalare cu spuma mai bogata

Microvibratiile  acestei perii ajung la aproximativ 3 000 de oscilatii pe minut si reprezinta secretul transformarii spumei obisnuite in spuma bogata, lucru care este imposibil de realizat manual.

 

 Peri moi si ingustati cu densitate ridicata

Peria dispune de aproximativ 37 000 de peri drepti si ingustati, combinati in mod optim. Structura versatila, cu densitate ridicata capteaza in mod eficient spuma pentru o curatare profunda si o piele mai catifelata si mai matasoasa.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.