Philips Set epilator Satinelle Advanced + VisaPure Mini perie curatare fata BRP545/00, umed si uscat, opti-light, fara fir, 32 pensete, discuri ceramice, Alb/Roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Set epilator Satinelle Advanced + VisaPure Mini perie curatare fata BRP545/00, umed si uscat, opti-light, fara fir, 32 pensete, discuri ceramice, Alb/Roz de la Philips

Set epilator Satinelle Advanced + VisaPure Mini perie curatare fata BRP545/00, umed si uscat, opti-light, fara fir, 32 pensete, discuri ceramice, Alb/Roz
Cel mai rapid epilator

Capatul epilatorului este unic, facut dintr-o  suprafata texturata ceramica care extrage cu grija chiar si cele mai fine fire de par. Acum, cu rotatie mai rapida ca niciodata.

Opti-light

Iluminarea Opti-light te ajuta sa ajungi la cele mai dificile fire de par.

Suprafata de lucru Extra-Wide

Cu noul capat extra-larg poti acoperi o suprafata mult mai mare si sa iti termini sesiunea de epilat mult mai rapid.

Mini perie de curatare fata VisaPure

Acest pachet Editie Speciala include o mini perie de curatare fata cu tehnologie de rotatie. Este compacta si usor de utilizat si ajuta la o rutina perfecta de ingrijire a pielii, oriunde ati fi. 17.000 de fire moi elimina eficient impuritatile, lasand pielea sa se simta profund curatata si intr-o forma radianta. Dispozitivul este destul de puternic impotriva impuritatilor, dar suficient de bland pentru piele ca dumneavoastra sa puteti utiliza aparatul de doua ori pe zi. Compatibil cu toate periile Philips VisaPure, care sunt proiectate pentru a se potrivi tipului si nevoilor individuale ale pielii.

Adaptat pentru epilare uscata si umeda

Proiectat cu o prindere anti-alunecare, ideal pentru utilizarea chiar si in apa. Permite o experienta mai confortabila si mai blanda in dus sau in baie. Il puteti folosi fara fir pentru cel mai bun confort.

Maner ergonomic in forma de S

Manerul ergonomic in forma de S este usor de manevrat cu un control maxim si te ajuta sa folosesti epilatorul cu miscari naturale si precise, pe tot corpul.



CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Fata Corp
Tip produs Epilator clasic
Set Da
Tip utilizare Uz casnic
Utilizare Piele uscata Piele umeda
Destinat pentru Epilare
Tip functionare Pensete
Tip alimentare Acumulator
Tip operare Fara fir
Trepte de viteza 2
Numar puncte de prindere 32
Functii Maner ergonomic Setare soft Opti-light
Continut pachet 1 x Perie curatare 1 x Epilator
Culoare Alb/Roz

CARACTERISTICI TEHNICE

Timp incarcare 90 min
Autonomie acumulator 40 min
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.