Epilatoare Philips

Epilatoare Philips cu preturi cuprinse intre 128 lei si 1872 lei

Badabum.ro are preturi promotionale la toata gama de Epilatoare marca Philips si o multime de alte oferte. Epilatoare produse de Philips la cele mai ieftine preturi de pe piata! Convinge-te de preturile mici la produsele Philips si de ofertele Badabum.ro la toata gama de Epilatoare. Oferta magazinului online Badabum.ro cuprinde Epilatoare Philips, toate la preturi ieftine. In categoria Epilatoare sunt disponibile produse ieftine marca Philips. Cel mai bun pret la Epilatoare Philips, doar online la magazinul Badabum.ro!

Ce tipuri de epilatoare Philips gasesti la Badabum.ro

Cu ajutorul gamei noastre de epilatoare Philips poti obtine rapid si eficient o piele perfect neteda pentru o perioada indelungata. In magazinul nostru online ai la dispozitie atat epilatoare IPL Philips, cat si modele de epilatoare clasice, chiar si pentru utilizare umeda si uscata. Epilatoarele IPL Philips Lumea sunt probabil cele mai populare modele ale brandului. Acestea asigura o epilare definitiva prin arderea radacinii firului de par cu ajutorul tehnologiei IPL (Lumina Intens Pulsata). Iar printre ofertele noastre online poti gasi astfel de epilatoare IPL cu pana la 450.000 de impulsuri. Pe de alta parte, ai la dispozitie epilatoarele clasice, cum ar fi cele din gama Satinelle. Aici gasesti o multime de epilatoare ieftine sau chiar seturi complete cu un epilator standard si un mini-epilator pentru zonele sensibile. Poti alege intre doua sau mai multe setari de viteza pentru un tratament personalizat de epilare. Iar daca optezi pentru un epilator Philips din gama Wet & Dry, vei putea avea parte de epilatoare cu utilizare umeda si uscata, ceea ce inseamna ca poate fi utilizat chiar si la dus sau in cada. Aceste epilatoare au un design special pentru indepartarea rapida a firelor si folosesc lumina Opti-light pentru vizibilitate maxima a firelor de par.

De ce sa alegi un epilator marca Philips

Epilatoarele Philips sunt ieftine, fiabile si folosesc tehnologii care au grija de pielea ta si care au scopul de a transforma procesul de epilare dintr-unul neplacut si dureros, intr-unul lipsit de dureri si cat se poate de placut. In plus, acestea asigura o rutina completa cu accesorii pentru masaj, epilare si exfoliere. Epilatoarele Philips au fost gandite pentru a oferi rezultate cat se poate de personalizate, astfel incat sa se plieze pe nevoile fiecaruia. De exemplu, epilatoarele IPL din gama Lumea Prestige au rezultate foarte bune fie ca firul de par este unul inchis la culoare sau blond. In general, acestea au accesorii incluse pentru diferite zone ale corpului. Indiferent ca alegi un epilator clasic sau un epilator IPL Philips, vei avea parte de o experienta ca la salon. Pe langa raportul calitate-pret foarte bun, un alt avantaj al unui epilator Philips este designul ergonomic, conceput pentru o manevrare cat mai usoara.