Philips Set epilator Satinelle HP6549/00, discuri metalice, 20 puncte prindere

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Set epilator Satinelle HP6549/00, discuri metalice, 20 puncte prindere de la Philips

Piele catifelata pentru mai mult timp pe toate zonele corpului

Bucura-te de o indepartare rapida a parului de pe picioare si brate, cu epilatorul Satinelle, si de o epilare delicata si precisa in zona axiala si zona inghinala cu mini epilatorul. Sunt incluse si pensete pentru retusuri faciale si sprancene. Toate 3 produsele au acelasi design.

Intregul corp

Epilare eficienta Epilatoarele noastre sunt prevazute cu discuri concepute in mod unic care prind si cele mai scurte fire de par (0,5 mm). Asta inseamna fire de par de 4 ori mai scurte decat poate indeparta ceara, pentru o piele fara par pana la 4 saptamani.
Epilatorul Satinelle are un cap mare pentru epilarea rapida a picioarelor si bratelor. Conturul rotunjit se potriveste perfect cu mana ta pentru o indepartare confortabila a parului. Solutie de epilare rapida pentru picioare si brate
Solutie de epilare delicata pentru zone sensibile Mini-epilatorul are un cap ingust, conceput specific pentru a prinde firele de par in zonele greu accesibile, fara a trage de piele. Functioneaza cu baterie, pentru confort maxim.
Acest set are pensete pereche ideale pentru indepartarea firelor de par de pe fata (buza superioara, maxilare) sau pentru conturarea sprancenelor. Pensete pereche pentru retusuri faciale si sprancene
Perie de curatare inclusa si cap de epilare lavabil. Este inclusa o perie de curatare pentru indepartarea firelor de par de pe discurile epilatorului. Capetele de epilare lavabile asigura igiena.

Specificatii tehnice

Caracteristici

Discuri de epilare delicate: Da
Discuri pentru epilare unica: Da
Cap de epilare lavabil: Da
Maner ergonomic: Da

Date tehnice (mini epilator)

Tensiune: 3 V
Putere: 5
Actiuni de prindere pe minut:: 32.000
Culoare: Mov deco, Alb
Frecventa: 50 - 60 Hz
Numarul de pensete: 8
Baterii pentru epilator de precizie: 2xAA
Rotatii pe minut: 4000

Accesorii

Perie de curatat: Da
Husa simpla: Da

Date tehnice (Epilator)

Numar de puncte de prindere: 20
Numar de discuri: 21
Trageri/secunda la viteza 1: 600
Tensiune adaptor: 13 V/400 mA
Tensiune aparat: 13 V

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.