Philips Epilator Lumea IPL SC2005/00, 250.000 pulsatii, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Epilator Lumea IPL SC2005/00, 250.000 pulsatii, alb de la Philips

Lumea Prestige de la Philips este cea mai eficienta solutie IPL fara fir si este minunata pentru a preveni aparitia parului pe corp. Impulsurile delicate de lumina, aplicate cu regularitate, pastreaza pielea neteda ca matasea in fiecare zi.

Philips Lumea utilizeaza o tehnologie inovatoare pe baza de lumina numita IPL (lumina intens pulsata), derivata din tehnologia utilizata in saloanele profesionale de frumusete.

Philips a adaptat aceasta tehnologie pentru utilizare sigura si eficienta in confortul casei dumneavoastra. Philips a colaborat cu dermatologi de marca pentru a dezvolta sistemul nostru inovator de indepartare a parului.

Timp de 10 ani am facut cercetari de piata extensive pe segmentul consumatori in care am inclus peste 2000 de voluntari. Intervalul de timp dintre tratamente poate varia in functie de cresterea parului.

Piele catifelata in fiecare zi

Philips Lumea utilizeaza pulsatii delicate de lumina la radacina firului de par, Drept urmare, cantitatea de par de pe corp se reduce in mod gradual. Repetarea tratamentului va lasa pielea frumoasa si fara par, fina la atingere.

Zone de aplicare

Utilizati cu incredere pentru a indeparta parul din toate zonele corpului aflate sub linia gatului: picioare, zona axiala, zona inghinala, brate si abdomen.

 

Eficienta fara efort

Studiile noastre clinice au aratat o reducere semnificativa a parului dupa 4 tratamente bisaptamanale avand ca rezultat o piele catifelata fara par.

Pentu mentinerea acestor rezultate, ajunge sa repetati tratamentul la nevoie. Intervalul de timp dintre tratamente poate varia in functie de cresterea parului.

Toate tipurile de par si piele

Philips Lumea are actiune eficienta asupra parului blond inchis (natural), saten si negru. Ca si alte tratamente pe baza de lumina, Philips Lumea nu este eficient la parul roscat, blond deschis sau alb/cenusiu. Nu este adecvat nici pentru pielea foarte inchisa la culoare.

Nu sunt necesare piese de schimb

Philips Lumea este o solutie completa, gata de utilizare chiar din cutie. Mai important, nu necesita nici o lampa de schimb sau gel.

 

Tratament rapid pe picioare

Accesoriu de tratare mare pentru aplicare rapida pe suprafete mari, cum ar fi picioarele.

Specificatii tehnice

Lampa de inalta performanta Furnizeaza > 250.000 de pulsatii
Zone de aplicare -Zonele corpului Brate,Picioare,Ombilic,Zona inghinala,Axile

Accesorii

Accesoriu corp (4 cm2) Pentru utilizare sub linia gatului

Articole incluse

Incarcator Incarcator diferite tensiuni
Instructiuni de utilizare Manual de utilizare
Depozitarea Husa de lux
Accesoriu Laveta de curatare

Alimentare

Durata de incarcare 100 min
Durata de functionare Minim 370 de pulsatii
Tensiune 100-240 V

Siguranta si setari reglabile

Filtru UV integrat Iti protejeaza pielea de lumina UV
5 setari de energie luminoasa Reglabil in functie de tipul de piele
Sistem de siguranta integrat Previne pulsarea neintentionata

Durata de aplicare

Gamba 8 min
Axila 1 minut
Zona inghinala 1 minut

Modul de aplicare

Glisare si pulsatie Pentru aplicare comoda
Utilizare cu/fara fir Fara fir
Aplicare si pulsatie Pentru tratarea zonelor curbate
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.