Philips Epilator Satinelle HP6425/01, 2 viteze, 3 capete, discuri ceramice, Smart light, 20 pensete, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Epilator Satinelle HP6425/01, 2 viteze, 3 capete, discuri ceramice, Smart light, 20 pensete, alb de la Philips

 

Cap de epilare lavabil


Este usor sa pastrezi epilatorul curat! Capul epilatorului poate fi spalat complet. Detaseaza-l si clateste-l sub jet de apa.

Cap de ras


Epilatorul Philips Care Edition este prevazut cu un cap de ras suplimentar, astfel incat sa beneficiezi de o radere precisa in zonele sensibile. Forma sa rotunjita urmeaza contururile zonei inghinale sau axilare, pentru o radere precisa, simpla.

Doua setari de viteza


Epilatorul Philips Care Edition are 2 setari de viteza. Pentru o epilare mai delicata, alege viteza 1, in timp ce viteza 2 iti ofera performante maxime.

Perie de curatat


Pentru a curata perfect epilatorul, este inclusa o mica perie de curatare pentru a indeparta firele de par ramase in capul epilatorului. Perii duri si precisi faciliteaza chiar si indepartarea celor mai mici fire de par.

 

Cap de tundere pentru zona inghinala

 

Pentru un aspect si mai ingrijit, capul de tundere pentru zona inghinala tunde parul la 0.5 mm.

Caracteristici generale

Tip produs Epilator
Trepte viteze 2
Numar prinderi 20
Tip alimentare Retea
Tip prindere Pensete


Accesorii

Husa Da
Perie de curatat Da
Alte accesorii Cap de ras/Cap de tuns

Culoare Alb

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.