Philips Epilator IPL Lumea BRI950/00, senzor Smartskin, utilizare cu sau fara fir, 250.000 impulsuri, accesoriu corp si fata, roz/alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Epilator IPL Lumea BRI950/00, senzor Smartskin, utilizare cu sau fara fir, 250.000 impulsuri, accesoriu corp si fata, roz/alb de la Philips

 

Bucura-te de o piele fara par pana la 8 saptamani

Accesorii unice concepute pentru rezultate optime

Cu accesorii unice si curbate
Pentru utilizare pe corp si fata
Cu senzor SmartSkin
Utilizare cu si fara fir

   

Inspirat de tehnologia profesionala IPL, dezvoltat impreuna cu dermatologi

Philips Lumea utilizeaza o tehnologie inovatoare bazata pe lumina, denumita lumina intens pulsata (IPL), pentru a intrerupe ciclul de crestere a parului. La radacina sunt aplicate impulsuri delicate de lumina, iar dupa mai multe tratamente, parul nu mai creste.

Tehnologia IPL este disponibila in saloanele de specialitate din 1997. Inspirat de aceasta tehnologie, Philips Lumea iti ofera posibilitatea de a-ti trata parul acasa, eficient si usor. Philips Lumea Prestige este incununarea a 14 ani de cercetare si dezvoltare, in colaborare cu dermatologi renumiti.

   
Eficacitate dovedita

Studiile obiective au aratat o reducere semnificativa a parului dupa doar 3 sau 4 tratamente efectuate la doua saptamani, avand ca rezultat o piele catifelata, fara par. Pentru a mentine rezultatele, retuseaza la fiecare 4 - 8 saptamani.
   
   

Accesorii curbate si unice, pentru diferite zone ale corpului

Inspirat de unicitatea fiecarei zone a corpului, Philips Lumea Prestige este singurul dispozitiv IPL care ofera accesorii curbate unice, concepute pentru rezultate optime pe diferite zone ale corpului.

Accesoriile difera in functie de combinatiile dintre forma, dimensiunea ferestrei si filtru. Acest aparat Philips Lumea Prestige ofera tratament specializat pe corp (picioare, brate, abdomen) si fata (buza superioara, barbie), zona inghinala si zona axilara.

   
Accesoriu pentru fata cu forma precisa si filtru suplimentar pentru fata

Dispune de propriul filtru suplimentar integrat, special conceput si de o fereastra plata, mica, pentru utilizare delicata si precisa pe buza superioara, barbie si linia maxilarului – dimensiunea ferestrei este de 2 cm². 84 % din femei sunt multumite de reducerea parului de pe fata.
   

Accesoriu de dimensiuni mari, curbat in interior, pentru zonele extinse ale corpului

Accesoriu de dimensiuni mari, curbat in interior, care urmareste contururile corpului, acoperind astfel in mod eficient zone precum picioarele, bratele sau abdomenul.

Permite totodata tratarea rapida a unor zone extinse ale corpului multumita ferestrei de tratament cu cele mai mari dimensiuni (dimensiunea ferestrei este de 4,1 cm²). 83 % din femei sunt multumite de reducerea parului de pe picioare.

   
Cu senzor SmartSkin

Philips Lumea Prestige are 5 setari de energie si te ajuta sa o selectezi pe cea potrivita, multumita senzorului SmartSkin. Senzorul SmartSkin iti recomanda cea mai buna setare pentru nuanta pielii tale, oricand doresti.
   
Functionalitate cu si fara fir

Philips Lumea Prestige este un dispozitiv IPL care poate fi utilizat cu sau fara fir, pentru confort deplin. Utilizeaza-l fara fir pentru libertate totala de miscare si conecteaza-l la priza cand ai nevoie de tratament fara intrerupere.
   
Fara piese de schimb, fara costuri ascunse

Philips Lumea este solutia completa, gata de utilizare, direct din cutie. Nu necesita cartuse de inlocuire sau geluri.
 
 

Durata de aplicare

Axila 2,5 min
Zone ale fetei 1,5 min
Zona inghinala 2 minute
Gambe 8,5 min

Specificatii tehnice pentru accesorii

Accesoriu pentru tratamentul corpului
Dimensiunea ferestrei: 4,1 cm²
Forma: curbat convex

Accesoriu pentru tratamentul fetei
Dimensiunea ferestrei: 2 cm², filtru suplimentar
Forma: plat

 

Zone de aplicare

Zonele corpului
Brate
Picioare
Abdomen


Zone ale fetei

Barbie
Buza superioara
Linia maxilarului


Zone sensibile

Axile
Zona inghinala

Siguranta si setari reglabile

5 setari de energie luminoasa - reglabil in functie de tipul de piele

Senzor SmartSkin - setarea corecta la cerere

Sistem de siguranta integrat - previne pulsarea neintentionata

Filtru UV integrat - iti protejeaza pielea de lumina UV

Senzor de nuanta a pielii - detecteaza nuanta pielii tale

Caracteristici

IPL Da
Tip produs Epilator
Fara fir Da
Tip alimentare Acumulator
La retea

Accesorii

Cap pentru zone sensibile Da
Cap pentru parul facial Da
Husa Da
Alte accesorii Accesoriu pentru fata si corp

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.