Remington Epilator cu lumina intens pulsata IPL2000 pentru fata si corp

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Epilator cu lumina intens pulsata IPL2000 pentru fata si corp de la Remington

Epilator cu lumina intens pulsata Remington

Redescopera frumusetea naturala a pielii cu ajutorul noului i-Light Reveal IPL2000. Un aparat mic, compact, usor de utilizat in orice situatie, care reprezinta o investitie in timp si frumusete. Functionarea pe baza sistemului Propulse asigura eficienta activitatii, recomandate pe suprafete mici precum linia bikinilor, axila sau fata.

Este demonstrat clinic ca aparatul i-Light Reveal reduce permanent cresterea parului dupa doar trei tratamente, si este recomandat dermatologic, ceea ce inseamna ca il poti folosi fara a te ingrijora din cauza iritatiilor sau a mancarimilor.

Aparatul are o tehnologie unica Propulse care ofera un nivel de putere foarte eficient, ce penetreaza adanc in foliculul parului, pentru ca energia luminoasa sa fie absorbita de radacina parului si sa opreasca ciclul de crestere.

Alege cea mai eficienta si confortabila tehnologie in materie de epilat si bucura-te de o piele mai fina ca niciodata si de timp economisit. Folosind metoda moderna IPL, ai rezultatele asigurate, iar certificarile dermatologice te incurajeaza ca ai facut cea mai buna alegere.

Caracteristici:

 -Reducere treptata a parului pana la disparitie;

- Indepartare IPL a parului pentru fata si zone mici;

- Tehnologie IPL PROPULSE;

- Demonstrat clinic si recomandat dermatologic;

- Bec Quartz - 6,000 pulsatii;

- 3 nivele de energie: 7-8 J/cm²;

- Ecran LCD;

- 4 senzori de contact cu pielea;

- Geanta de depozitare si laveta de curatare;

- Cap de tratament interschimbabil;

- Rata pulsatii: 5 secunde;

- Filtru de lumina care ofera extra protectie pentru utilizarea faciala.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.