Remington Epilator IPL6500, 30.000 impulsuri, accesoriu facial, alb/mov

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Epilator IPL6500, 30.000 impulsuri, accesoriu facial, alb/mov de la Remington

Daca doresti o piele neteda si delicata, noi avem solutia pentru tine - iti prezentam i-LIGHT PRO de la Remington. Cu ajutorul acestui epilator revolutionar poti obtine rezultate profesionale in confortul casei tale.

Conceput pentru a fi utilizat atat pe corp, cat si pe fata, acest dispozitiv avansat tehnologic utilizeaza cele mai noi descoperiri, folosind tehnologia unica PROPULSE de la Remington - o Lumina Intens Pulsata demonstrata clinic care tinteste firele de par direct de la radacina, rezultand o epilare permanenta, o piele foarte neteda, ca tu sa fii pregatita pentru orice.

I-LIGHT este la fel de eficient si pentru barbati si poate fi utilizat de acestia pentru tratarea spatelui, pieptului si a umerilor. Este delicat cu pielea si foarte usor de utilizat, avand un design ergonomic si confortabil, si oferindu-ti un control total in timpul tratamentului.

 

Fereastra cu 50% mai mare (accesoriul pentru corp): 3 cm² (rata de pulsatii la 3 secunde)

Multumita becului infinity, nu exista costuri ascuse, si nu trebuie sa iti schimbi sau sa ramai fara instrumentele de care ai nevoie pentru a obtine o piele neteda si delicata.

Accesoriu facial: 2 cm² (rata de pulsatii la 4 secunde)

Mod Multi Flash si mod Single Flash

Rezultate: Permanente

Tehnologia unica PROPULSE - o Lumina Intens Pulsata demonstrata clinic care tinteste firele de par direct de la radacina.

SIGUR: Demonstrat clinic, aprobat de FDA

RAPID: Rezultate permanente dupa doar 3 tratamente

Demonstrat clinic, aprobat de FDA, recomandat de dermatologi.

Voltaj universal

 

 

Tehnologie Avansata PROPULSE
Tehnologia avansata PROPULSE actioneaza prin incalzirea foliculului parului, focalizand energia luminoasa la radacina pentru a opri ciclul de crestere. Energia luminoasa este absorbita de melanina din ferele de par si suprima cresterea lor socand foliculul.

 

Fereastra cu 50% mai mare
Rata de pulsatii la 3 secunde, impreuna cu fereastra cu 50% mai mare cu protectie UV: Pentru a proteja pielea, si pentru ca tu sa iti tratezi zonele dorite si sa te bucuri de o piele neteda si delicata intr-un timp foarte scurt.

 
Caracteristici
 

Zona corporala Fata/ Corp
Tip produs Epilator IPL
Tip functionare Lumina intens pulsata
Tip alimentare La retea
Trepte de viteza 5
Sistem iluminare
Continut pachet 1 x Cap pentru parul facial/ 1 x Epilator IPL
Culoare Alb/Mov

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.