Epilator Rowenta Easy Touch EP1120F0, 24 pensete, 2 reglaje de viteza, 3 accesorii, bile pentru masaj/reducerea sensibilitatii pielii, roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Epilator Rowenta Easy Touch EP1120F0, 24 pensete, 2 reglaje de viteza, 3 accesorii, bile pentru masaj/reducerea sensibilitatii pielii, roz de la Rowenta

Cea mai simpla solutie pentru piele neteda pentru saptamani intregi!

Descopera cea mai usoara solutie pentru o piele nedeta perioada indelungata cu epilatorul Rowenta Easy Touch. Obtine rezultate optime de epilare de pana la 4 saptamani datorita sistemului de indepartare a parului avansat. Datorita celor 2 trepte de viteza, designului ergonomic si a accesoriului pentru incepatori poti accesa chiar si cele mai sensibile zone cu usurinta pentru sesiuni de indepartare a parului eficiente si complete.
Epilatorul ROWENTA Easy Touch: Rezultate perfecte de la prima utilizare

Indeparteaza parul nedorit ca la salon inca de la prima utilizare. Cu Rowenta Easy Touch, sesiunile de epilat nu au fost niciodata mai usoare, oferindu-ti rezultate de durata de pana la 4 saptamani. Tehnologia de epilare avansata presupune 24 de pensete precise ce indeparteaza pchiar si cele mai mici fire de par (0,5 mm) fara a le rupe in timp ce suprafata mare a capului de epilare ofera rezultate eficiente de fiecare data.

Designul compact face ca epilatorul sa fie usor de manevrat, facand posibila epilarea cu usurinta a zonelor greu accesibile si sensibile, iar cele 2 trepte de viteza se adapteaza perfect tuturor nevoilor tale. Epilatorul este prevazut cu un sistem de masaj cu bile ce reduce sensibilitatea pielii pentru sesiuni de epilat confortabile si fara durere. Mai mult, pachetul include si un accesoriu pentru incepatori pentru rezultate optime si eficiente inca de la prima utilizare.

Epilator ROWENTA Easy Touch EP1120F0, 24 pensete, compact, usor de utilizat, sistem de masaj, 3 accesorii

- Tehnologie de epilare avansata: pensete de mare precizie, si suprafata mare a capului de epilare pentru rezultate rapide si de lunga durata;
- Ergonomic: acceseaza cu ușurinta zonele sensibile sau greu accesibile datorita designului compact si usor de utilizat;
- Bile pentru masaj: reduc sensibilitatea pielii pentru o epilare mai delicata;
- 2 trepte de viteza: o treapta pentru zone sensibile si o treapta pentru sesiuni rapide si eficiente;
- Accesoriu pentru incepatori: pentru rezultate eficiente inca de la prima sesiune de epilat.
Sesiuni de epilat usoare

Cea mai rapida, simpla si de durata solutie, cu piele neteda de pana la 4 saptamani.
Tehnologie de epilare avansata, pentru rezultate rapide de durata

Datorita pesetelor de inalta precizie, Easy Touch indeparteaza cu precizie chiar si cele mai scrute fire de par (0,5 mm) fara a le rupe, in timp ce asigura efecienta maxima dintr-o singura miscare. Suprafata mare a capului de epilare este conceputa sa intre in contact perfect cu suprafata pielii, indepartand un numar maxim de fire de par, dintr-o singura miscare.
Design ergonomic

Acceseaza cu usurinta in zonele greu accesibile sau sensibile datorita designului compact.
Sistem de masaj cu bile

Bilele pentru masaj reduc sesibilitatea pielii pentru o sesiune de epilat fara durere.
2 trepte de viteza

O treapta de viteza mica pentru zone sensibile si o treapta de viteza mare pentru sesiuni rapide si eficiente.
Accesoriu pentru incepatori

invata cum sa mentii aparatul in pozitia corecta pentru o eficienta maxima si rezultate optime chiar de la prima sesiune. Recomandat pentru primele 4-5 sesiuni.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Corp
Picioare
Tip produs Epilator clasic
Tip utilizare Uz casnic
Utilizare Piele uscata
Destinat pentru Epilare
Tip functionare Pensete
Tip alimentare La retea
Tip operare Cu fir
Trepte de viteza 2
Numar puncte de prindere 24
Functii Masaj
Continut pachet 1 x Husa
1 x Perie de curatat
1 X Epilator
1 x Accesoriu pentru începători
Culoare Roz

DIMENSIUNI

Lungime cablu 2 m

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 4.8 W

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.