Epilator Rowenta Skin Spirit EP2910F0, 24 pensete, 2 viteze, 3 accesorii, zonele compatibile picioare si corp, albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Epilator Rowenta Skin Spirit EP2910F0, 24 pensete, 2 viteze, 3 accesorii, zonele compatibile picioare si corp, albastru de la Rowenta

Cea mai placuta solutie pentru o piele neteda, pentru saptamani intregi

Bucura-te de sesiuni de epilat rapide si fara durere cu Rowenta Skin Spirit. Sistemul patentat de atenuare a disconfortului si tehnologia avansata de indepartare a parului ofera sesiuni de epilat placute, cu rezultate de durata, de pana la 4 saptamani. Datorita celor 2 trepte de viteza si a designului ergonomic poti indeparta parul chiar si din cele mai sensibile zone sau greu accesibile.

Epilator ROWENTA Skin Spirit: sesiuni de indepartare a parului fara durere

Sesiunile de epilat nu a fost niciodata la fel de rapide si fara durere: beneficiaza de rezultate de lunga durata de pana la 4 saptamani cu Rowenta Skin Spirit. Tehnologia avansata de epilare presupune un set de pensete de mare precizie care indeparteaza chiar si cele mai mici fire de par (0,5 mm) fara a le rupe. Sistemul de ghidare ofera rezultate eficiente, iar suprafata mare de epilare elimina un numar maxim de fire de par dintr-o singura miscare. Senzorul pentru zone curbate ofera sesiuni de indepartare a parului eficiente si confortabile in orice pozitie. Datorita sistemului patentat de atenuare a durerii si a bilelor pentru masaj, discomfortul de la nivelul pielii este redus pentru a te putea bucura de sesiuni de epilat confortabile si fara durere. Nu in ultimul rand, designul ergonomic al epilatorului iti permite sa indepartezi parul cu usurinta pchiar si cele mai sensibile si greu accesibile zone. Epilatorul beneficiaza de 2 trepte de viteza, una pentru zone sensibile si una pentru sesiuni rapide, un cap de epilare si accesorii ce pot fi curatate cu usurinta pentru o igiena buna. Rowenta Skin Spirit este usor de depozitat si transportat datorita husei de protectie incluse in pachet.

Epilator Rowenta Skin Spirit EP2910F0, tehnologie de atenuare a durerii, 3 accesorii, 24 pensete

- Tehnologie de indepartare a parului avansata: pensete de mare precizie, sistem de ghidare pentru incepatori, suprafata mare a capului de epilare, senzor pentru suprafete curbate pentru rezultate de lunga durata;
- Epilare fara durere datorita sistemului de atenuare a durerii de la Rowenta;
- Sistemul cu bile pentru masaj a reduce disconfortul creat de epilat pentru o experienta placuta;
- Ergonomic: acceseaza cu usurinta zonele greu sensibile sau greu accesibile datoria designului compact;
- 2 trepte de viteza: o treapta de viteza pentru zone sensibile si o treapta de viteza pentru sesiuni rapide si eficiente;
- Cap de epilare si accesorii lavabile pentru o igiena sporita si curatare usoara;
- Usor de depozitat si transportat datorita husei de protectie incluse si a periei pentru curatare;
- Accesoriu pentru zonele sensibile.
Performante inalte, fara durere

Solutia eficienta si fara durere pentru rezultate de lunga durata de pana la 4 saptamani.
 
Bile pentru masaj

Acestea reduc sesibilitatea pielii pentru o sesiune de epilat fara durere.
 
2 trepte de viteza

O treapta de viteza mica pentru zone sensibile si o treapta de viteza mare pentru sesiuni rapide si eficiente.
 
Cap de epilare si accesorii lavabile

Capul de epilare si accesoriile sunt detasabile si lavabile pentru igiena sporita si curatare usoara.
 
Accesoriu pentru zonele sensibile

Accesoriu ce reduce suprafata de epilare pentru o indepartare a parului precisa in zonele sensibile si curbate. Utilizare 2 in 1 pentru zona axilelor si a bikinilor.
 

Epilare fara durere

Bucura-te de o experienta de indepartare a parului placuta, datorita capului de epilare cu vibratii ce reduce discomfortul de la nivelul pielii pentru mai mult confort.

Tehnologie de epilare avansata, pentru rezultate rapide si de lunga durata

Datorita pensetelor de inalta precizie, Skin Spirit indeparteaza cu precizie chiar si cele mai scrute fire de par (0,5 mm) fara a le rupe, in timp ce sistemul de ghidare asigura efecienta maxima dintr-o singura miscare. Suprafata mare a capului de epilare este conceputa sa intre in contact perfect cu suprafata pielii, indepartand un numar maxim de fire de par, dintr-o singura miscare. Senzorul exclusiv pentru suprafete curbate asigura o epilare eficienta din orice unghi si se adapteaza la formele corpului, pentru mai mult confort si eficientata maxima.

Confort sporit

Peria de curatat si husa de protectie ofera optiuni de transport si depozitare usoare

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Corp Picioare
Tip produs Epilator clasic
Tip functionare Pensete
Tip alimentare La retea
Trepte de viteza 2
Functii

Bile pentru masaj

Senzor pentru detectarea curbelor

Continut pachet

1 x Husa

1 x Cap pentru zone sensibile

1 x Perie de curatare

Culoare Albastru

DIMENSIUNI

Lungime cablu 2 m

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 4.8 W
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.