Espressor Bosch Tassimo Vivy II TAS1406, 1300w, 3.3 bar, 0.7l , autocuratare si decalcifiere, capsule, Gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Espressor Bosch Tassimo Vivy II TAS1406, 1300w, 3.3 bar, 0.7l , autocuratare si decalcifiere, capsule, Gri de la Bosch Tassimo

Toate bauturile tale favorite de la brandurile tale preferate

Espresso, caffè crema, cafea la filtru, latte macchiato, cappuccino, ciocolata calda sau ceai. TASSIMO ofera peste 70 de bauturi speciale dintr-o gama de marci populare. Cu TASSIMO te poti bucura de delicioase bauturi calde, pe gustul tau. Pentru intreaga familie, pentru prietenii tai si pentru tine!

 

 alt=

 

Preparare perfecta doar pentru tine cu INTELLIBREW™.

Datorita tehnologiei patentate cu cod de bare INTELLIBREW™, bauturile speciale de la TASSIMO sunt intotdeauna perfect preparate cu cantitatea corecta de apa, la temperatura corecta si timpul de preparare adecvat.

 

Bautura ta favorita la o atingere de buton.

Prepararea delicioaselor bauturi calde poate fi atat de usoara! Aparatul tau TASSIMO face lucrul acesta atat de usor si cu atat de putin efort, preparand o varietate de delicioase bauturi calde. Introdu un T DISC si incepe prepararea complet automata cu o singura atingere de buton. Tu si cei dragi veti savura o cafea delicioasa!

 

Mai putin spatiu, mai multa distractie!

Datorita dimensiunilor sale mici, aparatul TASSIMO economiseste spatiu si nu necesita mult loc in bucatarie. In ciuda dimensiunii sale compacte, acest aparat TASSIMO poate fi utilizat pentru a prepara aceeasi gama larga de bauturi si marci ca toate celelalte aparate TASSIMO.

 

Perfect pentru bautura ta preferata

Cappuccino, espresso sau ciocolata calda - aparatul tau TASSIMO este perfect pentru prepararea rapida a bauturii tale favorite. Alege-ti bautura din gama variata si bucura-te de o preparare rapida a acesteia.

 

Toate cestile si canile tale se vor potrivi in acest aparat TASSIMO.

Adecvat pentru toate tipurile de cesti: suportul flexibil este ajustabil pe inaltime si poate fi indepartat complet, insemnand faptul ca exista spatiu suficient pentru toate tipurile de cesti, pahare si cani.

 

Program automat de decalcifiere

Nu mai trebuie sa pierzi timp curatand aparatul! Aparatul Tassimo dispune de program automat de curatare si decalcifiere. Este usor de utilizat pentru ca tu sa ai mai mult timp pentru a savura cafeaua ta preferata.

 

Consum redus de energie cu ajutorul modului stand-by

Redu consumul de energie in ce mai usor mod! Modul stand-by este activat dupa fiecare bautura preparata ceea ce asigura un consum redus de energie.

 

Pentru indepartarea rapida a calcarului

Pentru o durata prelungita de functionare aparatul de cafea trebuie curatat constant. Tabletele de decalcifiere special concepute pentru Tassimo curata aparatul in mod eficient pentru o durata prelungita de functionare si o aroma intensa pentru toate bauturile.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Cu capsule
Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Capsule
Tip bautura

Cafea

Ciocolata calda

Espresso

Cappuccino

Latte macchiato

Numar produse preparate 8
Sistem spumare lapte Automat
Numar duze cafea 1
Functii

Termostat

Curatare automata

Sistem decalcifiere

Accesorii incluse 1 x Espressor
Culoare Gri

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1300 W
Trepte putere 1
Presiune pompa 3.3 bar
Capacitate rezervor apa 0.7 l

DIMENSIUNI

Latime 251 mm
Adancime 169 mm
Inaltime 310 mm
Greutate 2.3 Kg
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.