Bosch Espressor automat Tassimo Suny TAS 3203, 1300 W, 0.8 l, Tehnologie INTELLIBREW, SmartStart, T-discuri, Rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Espressor automat Tassimo Suny TAS 3203, 1300 W, 0.8 l, Tehnologie INTELLIBREW, SmartStart, T-discuri, Rosu de la Bosch

Curatare si decalcifiere simpla.

Atunci cand iti cumperi aparatul TASSIMO, vei primi si T DISC-ul de service. T DISC-ul de service include codul de bare adecvat necesar pentru curatarea sistemului de preparare si executa programul automat de decalcifiere. Acesta te informeaza cand trebuie decalcifiat aparatul.

Reumplere usoara.

Rezervorul de apa practic este usor de indepartat. Il poti umple direct de la robinet. Capacitatea rezervorului este de pana la 0,8 litri de apa.

 

Toate cestile si canile tale se vor potrivi in acest aparat TASSIMO.

Adecvat pentru toate tipurile de cesti: suportul flexibil este ajustabil pe inaltime si poate fi indepartat complet, insemnand faptul ca exista spatiu suficient pentru toate tipurile de cesti, pahare si cani.

Bautura ta favorita la o atingere de buton.

Prepararea delicioaselor bauturi calde poate fi atat de usoara! Aparatul tau TASSIMO face lucrul acesta atat de usor si cu atat de putin efort, preparand o varietate de delicioase bauturi calde. Introdu pur si simplu un T DISC si incepe prepararea complet automata utilizand o singura atingere de buton. Tu si cei dragi va puteti atat de usor rasfata cu specialitati de la TASSIMO si va puteti bucura de viata!

Uita de perioadele lungi de incalzire.

Datorita incalzitorului instant, aparatul TASSIMO nu are nevoie de mult timp pentru incalzire, astfel ca poti prepara prima bautura fierbinte imediat. Apa nu trebuie incalzita nici intre bauturi diferite. Prepara bauturi speciale calde delicioase pentru tine, familia si prietenii tai in cel mai scurt timp posibil.

Mai putin timp de asteptare, mai mult timp pentru a alege.

De ce sa apesi pe butoane daca exista o scurtatura? Datorita SmartStart tot ce trebuie pentru a porni procesul de preparare este apasarea partii frontale a aparatului cu o cana, la asezarea acesteia. Desigur, cine doreste poate aseza ceasca si apasa butonul de pornire separat.

Modul standby te ajuta sa economisesti energie.

Dupa fiecare proces de preparare, aparatul comuta automat in modul standby. Aceasta te ajuta sa reduci consumul de electricitate al aparatului tau TASSIMO, fara niciun efort suplimentar si sa faci economii in bugetul gospodariei tale. Bine pentru tine. Bine pentru mediu.

Preparare perfecta doar pentru tine cu INTELLIBREW.

Datorita tehnologiei patentate cu cod de bare INTELLIBREW, bauturile speciale de la TASSIMO sunt intotdeauna perfect preparate cu cantitatea corecta de apa, la temperatura corecta si timpul de preparare adecvat.

Cea mai inalta calitate si varietate mare de bauturi
  • Varietate larga de bauturi calde disponibile: cafea proaspata, espresso, caffe crema, cappuccino, latte macchiato, ciocolata calda la o singura apasare de buton (detalii pe www.tassimo.ro)
  • Tehnologie INTELLIBREW patentata: mod inteligent de indentificare prin cod de bare a bauturii ce trebuie preparata, ce transmite cantitatea, timpul de preparare si temperatura exacta pentru preparare perfecta
  • Dozare optima: ingrediente de inalta calitate, sigilitate in fiecare T DISC
  • Concentratie variabila a bauturii: ciclul complet automat de preparare poate fi intrerupt in orice moment sau poate fi extins manual
  • Fara transfer de gust: bauturile sunt preparate in interiorul capsulei de T-Disc; dupa fiecare ciclu, aparatul este curaţat automat cu ajutorul aburilor
Confort maxim in utilizare
  • Functionare complet automata cu o apasare de buton. Functionare cu capsule TASSIMO (T DISCs)
  • SmartStart: pornire simpla si rapida a prepararii doar prin apasarea canii/cestii pe tasta de start din partea frontala a aparatului
  • Sistem inovator cu incalzitor instant: fara timp de incalzire la pornire si intre bauturi
  • Afisajul LED intuitiv: LED-urile ofera informatii despre statusul curent al aparatului, indicând necesitatea alimentarii cu apa sau a decalcifierii.
  • Program de curatare si decalcifiere automata cu utilizare T Disc-ului special de service (se livreaza cu aparatul)
  • Suport cesti ajustabil si detasabil pentru utilizare de pahare inalte
  • Rezervor apa detasabil: 0.8 l
Design stilat si contemporan
  • Design ergonomic - potrivit chiar si in spatii mici
  • Disponibil in diverse variante de culori
  • Elemente de design cromate
Preparare rapida cu consum redus de energie
  • Sistem inovator cu incalzitor instant: doar cantitatea de apa necesara este incalzita
  • Consum redus de energie: intrare automata in mod stand-by dupa fiecare ciclu de preparare
  • Buton On/Off pentru consum zero de energie
Detalii suplimentare
  • Putere: 1300 W
Accesorii
  • Accesoriu optional: tablete decalcifiere TCZ6004 pentru programul de decalcifiere automata a aparatelor Tassimo
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.