DeLonghi Espressor automat De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.85.SB, 1450W, 19 bar, sistem LatteCrema, program “My coffee”, Bluetooth, Gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Espressor automat De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.85.SB, 1450W, 19 bar, sistem LatteCrema, program “My coffee”, Bluetooth, Gri de la DeLonghi

Sistemul “LATTE CREMA”

Cu De’Longhi “LatteCrema” System te poti bucura de mixul perfect de placere: un cappuccino Cremos, cu spuma densa si delicata mereu la temperatura ideala!

Espressorul va ofera o gama variata de retete la o simpla apasare de buton: Espresso, Cafea,
Cafea lunga, Cappuccino, Latte Macchiato si lapte cald. Bauturile se vor ordona pe display in functie
de preferintele dvs. si astfel, veti avea mereu bautura preferata la o simpla atingere de buton.

Aplicatia COFFEE LINK     

Espressorul Dinamica Plus poate fi programat si prin aplicatia dedicata De´Longhi Coffee Link, ce recunoaste espressorul si intra imediat in setarea automata. Cu ajutorul aplicatiei se poate monitoriza si gestiona eficient procesul de preparare al cafelei, iti poti crea propriul profil si personaliza diferite retete de bauturi, care pot fi apoi salvate si replicate oricand doresti, cu acelasi rezultat remarcabil in ceasca, de fiecare data. In plus, aplicatia ofera sfaturi si recomandari referitoare la modul de intretinere a espressorului.

 

 

Cafeaua perfecta incepe cu macinarea perfecta a boabelor de cafea.

Rasnita De'Longhi garanteaza macinarea si extragerea aromei perfecte in functie de tipul de cafea ales.

Pentru a obtine o cafea savuroasa, Dinamica Plus are o rasnita incorporata cu 13 setari de macinare pentru a garanta ca pulberea de cafea este macinata cat mai fin si uniform si pentru a extrage cea mai buna aroma. Rasnita conica din inox este calibrata cu o precizie de 100% si testata pentru a garanta obtinerea pulberii perfecte si extragerea celei mai bune arome din boabele de cafea. Nivelul de macinare poate fi reglat manual, cu usurinta, in functie de gustul personal si de tipul de cafea ales.
   
Bautura perfecta este aceea care se potriveste perfect gustului tau si este preparata asa cum iti doresti.

Cu ajutorul functiei "My" vei intra in meniul special de retete care pot fi usor personalizate si salvate pentru a te bucura de ceasca de cafea perfecta, de fiecare data: schimba intensitatea aromei - selecteaza cantitatea de cafea - selecteaza cantitatea de lapte.

Espressorul ECAM 370.85.SB are 2 sisteme de incalzire, concepute pentru controlul deplin al temperaturii bauturilor preparate: unul dintre sisteme este dedicat cafelei, in timp ce al doilea sistem este folosit pentru spumarea laptelui. Ambele sisteme functioneaza simultan, pentru ca rezultatul obtinut in ceasca sa fie unul perfect.
   
Prepara simultan 2 bauturi

Espressorul ofera posibilitatea de a prepara 2 cafele in acelasi timp, pentru a economisi timp.

Savureaza in fiecare ceasca, un espresso cu aceeasi aroma bogata si crema de culoarea alunei.

Sistemul De'Longhi fara tuburi reduce la minimum cantitatea de cafea macinata ce ramane in rasnita, astfel incat pentru prepararea fiecarui espresso este folosita doar cafea proaspat macinata.
   
Niciodata nu a fost atat de usor.

Bucura-te de o interactiune usoara, gratie noii interfete intuitive a ecranului LCD. Ecranul mare cu fundal negru asigura un grad ridicat de confort vizual si imagini stabile si clare, atunci cand aparatul este in functiune sau in timp ce alegeti bauturi cu o singura atingere sau personalizati retetele de bauturi.

Apasand butonul “cleaning”, espressorul va efectua un ciclu automat de curatare.
De asemenea, carafa este extrem de practica si usor de depozitat in frigider.

 

  • Capac pentru pastrarea aromei;
  • Sistemul LatteCrema;
  • Cafeaua este preparata prin apasarea unui singur buton;
  • Posibilitatea de a regla intensitatea aromei;
  • Panou de control cu pictograme;
  • Posibilitate de a memora cafeaua preferata prin programul “My Coffee”;
  • Unitate de preparare detasabila cu capacitate variabila (de la 6 la 14 gr);
  • Rasnita din inox integrata, silentioasa, cu 13 setari de macinare;
  • Dozator de cafea reglabil pe inaltime (84 - 135 mm);
  • Oprire automata programabila;
  • Thermoblock: pentru a mentine cafeaua la o temperatura ideala;
  • Capacitate rezervor cafea macinata: 14 cesti/72h;
  • Duritatea apei programabila;
  • Tava de picurare detasabila, cu indicator de nivel al apei;
  • Functie economisire energie;
  • Functie de asteptare;
  • Functie pentru preparare simultana a 2 cafele.
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.