DeLonghi Espressor manual DE’LONGHI Stilosa EC 260.BK, 1l, 1100W, 15 bari, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Espressor manual DE’LONGHI Stilosa EC 260.BK, 1l, 1100W, 15 bari, Negru de la DeLonghi

Espressor manual DE’LONGHI Stilosa EC 260.BK, 1l, 1100W, 15 bari, Negru

 

Espressorul manual De’Longhi Stilosa EC260.BK este alegerea ideala atunci cand doriti sa preparati un espresso autentic sau un cappuccino cremos, cu spuma bogata.  

Designul unic, modern si compact al espressorul Stilosa EC260.BK se potriveste perfect oricarui tip de bucatarie.  

Espressorul este prevazut cu 2 filtre si poate fi folosit cu cafea macinata sau cu paduri E.S.E. Rezervor de apa cu capacitatea de 1 litru este detasabil si permite umplerea si curatarea cu usurinta.

Presiunea de 15 bari garanteaza un espresso cu o aroma intensa si o crema de culoarea alunei, pastrand astfel autenticitatea bauturii.  

Boilerul din inox asigura rezultate excelente, durabile si eficiente

 

 

Sistemul Cappuccino

Espressorul este dotat cu Sistemul Cappuccino pentru spumarea manuala a laptelui. Sistemul mixeaza abur, aer si lapte producand o spuma cremoasa, bogata, pentru un cappuccino gustos, in stil italian.

 

Filtre pentru cafea macinata si paduri

Espressorul este compatibil cu cafea macinata si cu padurile E.S.E, datorita celor 2 filtrelor incluse. Totodata, cu ajutorul filtrului pentru 2 masuri se pot prepara 2 cafele simultan, obtinand acelasi gust intens si economisind timp pretios.

Tava de picurare dubla si detasabila

Tava espressorului este detasabila pentru un proces de curatare simplu si eficient.  

Totodata, eliminarea tavitei de scurgere ofera spatiu suplimentar pentru cesti, cu o inaltime de pana la 11 cm.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.