DeLonghi Espressor manual De’Longhi Dedica EC 785.BG, 1300 W, 1.1 L, 15 bari, Tamper si Cana inox, Beige

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Espressor manual De’Longhi Dedica EC 785.BG, 1300 W, 1.1 L, 15 bari, Tamper si Cana inox, Beige de la DeLonghi

Espressor manual De’Longhi Dedica EC 785.BG, 1300 W, 1.1 L, 15 bari, Tamper si Cana inox, Beige

Stilul industrial imbina teme si influente diferite, de la cald si functional la elegant si misterios. Alege o culoare calda si echilibrata cu acest ton beige luminos al espressorului Dedica Metallics.

Corpul metalic, finisajul stralucitor si logo-ul in relief de pe tava de picurare alcatuiesc designul unic si sofisticat Dedica. 

Performanta ridicata

Temperatura este controlata electronic, cantitatea de cafea din ceasca este reglabila iar espressorul este gata de utilizare in doar cateva secunde. 

Tehnologia Thermoblock

Tehnologia unica Thermoblock pastreaza apa la temperatura ideala pentru a prepara un espresso autentic italian.

Presiune 15 bari

Presiunea de 15 bari garanteaza un espresso cu o aroma intensa si o crema de culoarea alunei, pastrand astfel autenticitatea bauturii.

 

 

Sistemul Cappuccino

Espressorul este dotat cu Sistemul Cappuccimo reglabil pentru spumarea manuala a laptelui si ofera 2 variante de spuma de lapte.

Sistemul mixeaza abur, aer si lapte producand o spuma cremoasa, bogata, pentru un cappuccino catifelat, in stil italian.

Gratie sistemului reglabil pentru cappuccino puteti pregati o varietate de retete pe baza de cafea si lapte precum Latte Macchiato, Caffe Latte, Flat White, Cappuccino, lapte cald pentru Latte Art, chiar si apa calda pentru ceaiuri si infuzii.

 

Accesorii profesionale 

Prepara cafeaua preferata ca un adevarat barista cu ajutorul acestor accesorii esentiale.

Finisaje premium si filtre incluse: 1 filtru pentru o ceasca sau doua cesti si 1 filtru pentru paduri “Easy Serving Espresso”.

Un espresso perfect incepe cu o presare buna. Tamperul este un instrument cu ajutorul caruia cafeaua, ideal proaspat macinata, este presata in portafiltrul espressorului inainte de extractie. 

Tamperul Dedica din otel inoxidabil este usor de utilizat, are greutatea potrivita si diametrul de 51 mm.

Tamperul se pozitioneaza in portafiltru si se apasa usor pentru a fi asezat perpendicular pe portafiltru. Se preseaza ferm, iar inainte de a ridica tamperul, se roteste usor, fara insa a mai apasa, pentru a netezi suprafata cafelei. 

Odata perfectionata aceasta tehnica, cu ajutorul tamperului De’Longhi, ce asigura presarea ideala si folosind cafea proaspat macinata, veti putea pregati un espresso perfect de fiecare data, ca un adevarat barista.

Cana De’Longhi pentru spumarea laptelui este conceputa din otel inoxidabil si are capacitatea de 350 ml. 

Daca doriti sa obtineti o spuma de lapte densa si cremoasa, necesara pentru bauturi pe baza de cafea si lapte precum Cappuccino, Caffe Latte sau Latte Macchiato, aceasta cana este alegerea potrivita. 

Adaugati lapte rece in cana, iar apoi cu ajutorul dispozitivului de abur al espressorului, spumati constant pana cand obtineti consistenta dorita. 

Un Cappuccino perfect este compus din 1/3 espresso, 1/3 lapte cald si 1/3 spuma de lapte.

 

Tava de picurare dubla si detasabila

Tava espressorului este detasabila pentru un proces de curatare simplu si eficient. 

Totodata, eliminarea tavitei de scurgere ofera spatiu suplimentar pentru cesti, cu o inaltime de pana la 13 cm.

 

Caracteristici:

  • Sistem thermoblock de incalzire: intotdeauna o temperatura perfecta si constanta;
  • Timp de incalzire rapid: 40 secunde;
  • Espressorul este intotdeauna gata de utilizare;
  • Functia de oprire a functionarii personalizeaza lungimea cafelei;
  • Pompa profesionala de 15 bari;
  • Tamper si cana din inox incluse;
  • Suport pentru filtre profesionale: 1 filtru pentru cafea macinata (1 sau 2 cesti) si 1 filtru pentru paduri E.S.E;
  • Sistemul Cappuccino este perfect pentru prepararea laptelui cald, spumei de lapte pentru Cappuccinos si a apei pentru ceaiuri si infuzii; Sistemul ofera 2 variante de spuma de lapte;
  • Tava dubla de scurgere: suport pentru pahare pe doua niveluri pentru pahare si cesti inalte de pana la 13 cm, pentru cafea lunga si bauturi cu lapte;
  • Dimensiuni mici: latime de numai 15 cm;
  • Corp metalic si design unic;
  • Suprafata incalzita pentru cesti;
  • Panou de control usor de utilizat, cu 3 butoane luminoase;
  • Buton On/Off cu functie de asteptare automata pentru a economisi consumul de energie;
  • Avertizare pentru decalcifiere;
  • Rezervor de apa detasabil de 1,1 l;
  • Tava de scurgere detasabila, cu indicator al nivelui de apa;
  • Sistem anti-picurare;
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.