DeLonghi Espressor Nespresso automat EN167.B, 1260 W, 1 l, 19 bar, oprire automata, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Espressor Nespresso automat EN167.B, 1260 W, 1 l, 19 bar, oprire automata, negru de la DeLonghi

Cu un design modern,intuitiv, inspirat de stilul de viată alert din marile orase ale lumii, espressorulCitiZ va impresiona prin eleganta liniilor sale simple, clare si a finisajelor remarcabile, fiind în acelati timp foarte usor de folosit, încorporând aceeasi expertiză inegalabilă si presiune de 19 bari pentru că sunt deja recunoscute aparatele Nespresso.

Designul minimalist adaugă elegantă oricărui interior, fiind recunoscut prin câstigarea premiului The Red Dot. Dispunând de setări usor de utilizat, aparatul include două butoane programabile, cu oprire automată, pentru prepararea cafelelor Espresso si Lungo, precum si tăvite de picurare ce pot fi detasate în cazul utilizării paharelor pentru retete.

Pompa de mare presiune, de 19 bari si întregul sistem ce stă la baza procesului de extractie a cafelei, îi permite oricui să prepare, cu cea mai mare uşurinţă, un espresso perfect, de fiecare dată, la fel de bine cum o fac cele mai bune cafenele din Italia, dezvăluind notele caracteristice fiecărui sortiment si creând o cremă densă, incomparabilă.

Sistemul de încălzire rapidă atinge temperatură ideală în doar 25 de secunde, în timp ce functiile automate de economisire a energiei sunt setate astfel încât aparatul se va opri automat după 9 minute de inactivitate.Astfel, această gamă de aparate intuitive si usor de utilizat, ce impresionează prin aspectul său elegant si designul minimalist, este îndrăgită în toată lumea deoarece surprinde esenta expertizei Nespresso.

 

Caracteristici

Tip: Automat

Putere (W): 1260

Capacitate rezervor apa: 1L

Presiunea pompei: 19 bar

Functii: Oprire automată după 9 minute (programabilă)

Indicator luminos de functionare

Culoare: Negru

Dimensiuni (W x H x D mm): 372x130x277 mm

Greutate (Kg): 3.5 kg

Alimentare: 230V

Altele: Mod "în aşteptare", după 30 de minute

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.