DeLonghi Espressor manual De'Longhi ECP 31.21, 1100W, 15 bar, 1.1 l, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
554,17 lei
Pret 36 Rate Optimo: 20.31 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

ECP 31.21

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Espressor manual De'Longhi ECP 31.21, 1100W, 15 bar, 1.1 l, Negru de la DeLonghi

Viziunea cafelei

Calitatea superioara,design-ul inovator,garantia pentru prepararea perfecta a cafelei,de fiecare data- acestea sunt cateva din putinele motive pentru care De'Longhi este o autoritate reala,la nivel mondial in materie de cafea.Fiecare espresso,cappuccino si latte macchiato ofera o senzatie unica,personalizata pentru tine.Modelele noastre super-automate sunt parte dintr-o gama completa de produse pentru cafea.Super-automatele noastre fac cafeaua preferata doar prin simpla atingere a unui buton,calitatea comparandu-se cu cea din cafenele,dar o puteti savura in propria locuinta.Scopul nostru este de a va oferi cele mai bune conditii,satisfacerea nevoilor curente si cele viitoare.

Perfect pentru tine

De'Longhi va ofera o cafea la fel de buna ca cea din cafenele,dar intr-un spatiu mult mai confortabil,mai exact in propria locuinta.Tehnologia noastra isi propune sa va ajute in prepararea bauturii preferate intr-un mod simplu si rapid.Am pus toata priceperea si toata experienta noastra in crearea aparatului care sa va satisfaca toate gusturile,in materie de cafea.Va puteti personaliza cafeaua asa cum doriti,de cate ori doriti.Trebuie doar sa-ti imaginezi gustul,iar De'Longhi il va face pentru tine.

Placerea de impartasi entuziasmul

Va puteti surprinde oaspetii servindu-le cafeaua preferata.O cafea buna este un moment perfect pentru a impartasi momentele speciale alaturi de persoanele apropiate.De'Longhi face casa ta chiar mai primitoare,creand o atmosfera mai calda,relaxanta.De'Longhi va ofera placerea de-a petrece momente unice alaturi de cei dragi,oferindu-le tot ce este mai bun. 

Stil de viata italian

Mult mai mult decat o cafea. Un mod de viata. O pasiune innascuta pentru calitate. Suntem italieni, asa ca atunci cand vine vorba de masini de cafea, avem secretul care ne face sa iesim in evidenta la nivel mondial. O mostenire culturala pe care o purtam cu noi si care este o parte integranta a produselor noastre. De'Longhi este o companie care priveste spre viitor, dar nu uita valorile sale, pentru ca traditia este la fel de importanta ca si inovatia.

 

Caracteristici

Putere: 1100 W

Tip aparat: Espressor cu pompa

Capacitate rezervor apa: 1,1 l

Presiune: 15 bar

Alimentare: Cafea macinata/Capsule

Dimensiuni (W x D x H): 185x240x305 mm

Culoare: Negru

Rezervor detasabil apa: Da

Tava detasabila: Da

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.