Espressor Heinner HEM-350RD, putere 800W, presiune 3.5 bar, capacitate rezervor 240 ml, rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Espressor Heinner HEM-350RD, putere 800W, presiune 3.5 bar, capacitate rezervor 240 ml, rosu de la Heinner

 

Cu sau fara lapte, simpla sau putin indulcita cu miere sau zahar brun, indiferent in ce forma, o cafea buna iti va aduce zambetul pe buze si iti va incanta simturile in fiecare dimineata sau in orice moment al zilei ai nevoie de un strop de energie. Pentru asta, ai la indemana espressorul manual HEINNER HEM-350RD, care te va ajuta sa prepari acea cafea delicioasa pe care ti-o doresti.

Presiune: 3.5bar

Cu o pompa de presiune de 3.5 bar, acesta asigura extragerea aromei cafelei macinate, pentru o bautura aromata si cu o textura cremoasa, preparata rapid si simplu.

 

Filtru din inox

Filtrul espressorului este din inox, ofera rezistenta si eficienta aparatului, pastrand in acelasi timp aroma, gustul si aspectul perfect al cafelelor preparate.

 

Capacitate rezervor: 240ml

Capacitatea de 240 ml a rezervorului se va dovedi foarte utila in special in zilele in care vrei sa ai mereu cafea proaspata la indemana.

 

Boiler din aliaj de aluminiu

Boilerul espressorului este realizat din aliaj de aluminiu, rezistent si durabil in fata trecerii timpului.

 

Optiuni preparare: espresso si cappuccino

Espresso sau cappuccino? Grea decizie, nu-i asa? Espressorul HEM-350RD iti permite sa prepari ambele tipuri de cafea. Ai doua optiuni de preparare: espresso si cappuccino.

 

Cana din sticla

Cana din sticla rezistenta va pastra savoarea unica a cafelei proaspat preparate, pentru ca tu sa te bucuri din plin de o bautura delicioasa, asemeni celei pregatite de cei mai priceputi barista.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Manual
Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Cafea macinata
Tip bautura

Espresso

Cappuccino

Numar produse preparate 2
Material carcasa Inox
Accesorii incluse Cana din sticla
Culoare Rosu

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 800 W
Presiune pompa 3.5 bar
Capacitate rezervor apa 240 ml

DIMENSIUNI

Latime 150 mm
Adancime 220 mm
Inaltime 301 mm
Greutate 1.61 Kg
Vezi mai mult



Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.