KRUPS Espressor Nescafe Dolce Gusto Lumio KP130831, 1600W, 15 bari, capacitate rezervor apa 1L, oprire automata a curgerii bauturii, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Espressor Nescafe Dolce Gusto Lumio KP130831, 1600W, 15 bari, capacitate rezervor apa 1L, oprire automata a curgerii bauturii, Negru de la KRUPS

NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio, espressorul automat cu capsule ce combina designul minimalist cu o gama mare de optiuni de cafea.

Espressorul automat cu capsule NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio combina perfect un design minimalist cu posibilitatea obtinerii unei game variate de bauturi savuroase. Datorita tehnologiei integrate, rezervorului de apa de 1 L si functiei pentru bauturi de dimensiuni XL, Lumio iti pune la dispozitie multiple bauturi delicioase chiar daca este un un aparat de cafea compact.

Savureaza o gama variata de bauturi de calitate

Serveste bauturi de calitate si perfect obtinute datorita sistemului de inalta presiune de pana la 15 bari. Capsulele inchise ermetic pastreaza prospetimea cafelei pentru ca tu sa te bucuri de bauturi aromate si savuroase de fiecare data.
Introdu capsula cu bautura aleasa de tine, seteaza dimensiunea bauturii (pana la XL) printr-o singura atinge si porneste expresorul! Sau poti urma intructiunile de folosire a capsulelor de pe ambalaj, pentru mai multa usurinta in folosire.
Datorita Modulului Eco, aparatul se opreste automat dupa 1 minut de inactivitate, reducand consumul, pentru o eficienta energetica ridicata (produsul este evaluat la clasa de eficienta energetica A+).

Poti incepe sa creezi bauturi delicioase imediat ce desfaci cutia produsului datorita pachetului gratuit ce include 6 capsule asortate.
Tehnologie automata

Introdu pur si simplu capsula de cafea aleasa de tine si personalizeaza-ti dimensiunea bauturii cu ajutorul functiei Play and Select pentru a obtine cafeaua perfecta. Expressorul Lumio se va opri automat la momentul potrivit.

Presiune pana la 15 bari

Prepara cafea de calitate profesionala, cu spuma densa si cremosa cu aparatul automat de cafea cu presiune inalta Nescafe Dolce Gusto Lumio (pana la 15 bari).

Gama mare de bauturi de inalta calitate

Gama variata de capsule iti pune la dispozitie o mare varietate de bauturi premium, atat calde, cat si reci, pentru a te surprinde si a-ti satisface poftele de fiecare data (peste 30 de tipuri de bauturi): de la ristretto, espresso intens, cafea aromata, cappuccino spumos, latte macchiato, pana la ciocolata calda cremoasa si chiar ceaiuri delicioase, fierbinti sau reci.

Compact

Cu dimensiunile sale compacte, Lumio se potriveste in orice bucatarie.

Efort minim

Pur si simplu introduceti capsula, selectati doza (pana la 300 ml - XL) si actionati maneta. Espressorul dvs. Lumio se opreste automat la momentul potrivit.

Timp minim

Cu noul Lumio, este nevoie de doar 30 de secunde pentru a pregati o bautura delicioasa.

Capsule inchise ermetic

Datorita capsulelor inchise ermetic, care pastreaza prospetimea cafelei, te bucuri de bauturi aromate si savuroase de fiecare data.

Functie pentru bauturi calde sau reci

Espressorul cu capsule Lumio este un produs versatil care-ti ofera posibilitatea sa prepari cu usurinta bauturi delicioase atat calde cat si reci.

Modul Eco

Datorita acestuia aparatul se opreste automat dupa 1 minut de inactivitate, reducand consumul, pentru o eficienta energetica ridicata (produsul este evaluat la clasa de eficienta energetica A+).
Capsule incluse in pachet

Poti incepe sa creezi bauturi delicioase imediat ce desfaci cutia produsului datorita pachetului gratuit ce include 6 capsule asortate.
Suport exclusiv pentru capsule

Noul suport pentru capsule izoleaza perfect capsula de restul aparatului pentru o igiena maxima si pentru a creste durata de viata a produsului.

Specificatii

SPECIFICATII GENERALE

Putere 1600 W
Tip aparat Espressor automat
Tip bautura

Ristretto

Espresso intenso

Cafea

Cappuccino

Latte macchiato

Ciocolata calda

Ceai

Capacitate rezervor apa 1 l
Capacitate cesti 1
Presiune 15 bari
Alimentare Capsule
Display LED

FUNCTII SI PROGRAME

Sistem apa fierbinte (ceai) Da
Setare cantitate cafea Da
Altele Indicator volum LED

SPECIFICATII TEHNICE

Dimensiuni (W x D x H) 22 x 18 x 37 cm
Greutate 2.5 kg
Rezervor detasabil apa Da
Tava detasabila Da
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.